(VIDEO) Freiburg – ljevičarski ekstremisti napali mirni prosvjed protiv imigrantskog nasilja i silovanja žena…

Nema reakcije u medijima...

Slijedom mučnog grupnog silovanja u Freiburgu, koje je na najpodliji način drogiranjem mlade djevojke počinilo sedam imigranata iz Azije i jedan njemački državljanin imigrantskog porijekla , stranka AfD odlučila je održati prosvjed protiv imigrantskog nasilja. Međutim, prosvjed je rezultirao napadom ljevičarskih kontra prosvjednika, koji nisu prezali niti od nasilja prema okupljenim građanima.

Neslužbena izvješća govore i o teško ozlijeđenim policajcima, kojih je na sceni bilo pedesetak u punoj opremi. Oni su gađani raznim predmetima, među ostalim i bocama.

Na skupu u Freiburgu u se okupili su se mirni građani i pristaše AfD-a kako bi izrazili svoje protivljenje učestalim silovanjima i nasilju imigranata prema ženama u Njemačkoj.  Žene u Njemačkoj se osjećaju nezaštićene pred pojedincima i grupama koje se vulgarno, bezobzirno, a često i nasilno ponašaju prema njima, prema obrascima kulture gdje je žena često tretirana kao biće niže vrijednosti.

Antifa ne preza od fizičkih napada

Prosvjednici su od vlasti zahtijevali pojačanu kontrolu nad imigrantima, te strože kazne i veći broj deportacija kriminalaca i silovatelja među imigrantima.

Međutim, mirne građane napalo je čak 1,500 agresivnih ljevičara i samozvanih antifašista, koji su držali u rukama crvene zastave i zastave LGTB pokreta duginih boja. Dio kontra prosvjednika pokušao je prvo pasivno blokirati marš, pa ih je policija morala ukloniti, donosi narod.hr.

Nakon toga uslijedio je fizički napad ljevičara na građane Freiburga.

Došlo je do bacanja kamenja i napada letvama i bocama, te je mirne prosvjednike u posljednji čas spasila policija koja se pripremila za obračun s lijevim ekstremistima. Neki građani su kasnije bili pretučeni u pojedinačnim napadima ljevičara i pristalica nekontrolirane imigracije u Europu.

Nema reakcije u medijima

Ovaj napad ekstremista nije naišao na nikakvu osudu, a niti adekvatnu pozornost u hrvatskim medijima.

Stvarnost je dakle bitno drugačija od one koja se želi prikazati: gotovo da ne postoje nikakvi desničarski ili slični ekscesi, zbog koje se čak čuju glasovi da bi te stranke trebalo zabraniti.  Glavni generatori nasilja su ljevičarske ekstremističke skupine koje se samo formalno zagovaraju za mir i toleranciju. To su u stvarnosti nasilničke bande koje napadaju prolaznike, prosvjednike i nezaštićene ljude koji moraju tražiti zaštitu od policije od istih.

D.K.

Comments are closed.