(VIDEO) GADAN ŠOK I NEVJERICA! Stipe Miočić nokautiran u prvoj rundi!…

screenshot...Sada je vrijeme da se Miočić odmori i da sa suprugom dočeka rođenje svoje kćerkice, koje bi moglo svakog časa. Uzet će pauzu, koju je najavio i prije borbe te naglasio da će do nje doći bez obzira na ishod u Las Vegasu.

Stipe Miočić izgubio je pojas prvaka teškaške kategorije. Nokautirao ga je u prvoj rundi Daniel Cormier, stari lisac i odličan borac koji je tako postao prvi čovjek u povijesti koji istovremeno drži pojaseve dvije najteže kategorije.

Amerikanac hrvatskih korijena Miočić čak tri puta je obranio pojas kraljevske kategorije i tako postavio rekord, ali četvrti put nije uspio. Krenuo je sjajno u borbu, u klinču je radio odlično kao i uvijek, čak je radio i koljenima, što inače ne radi i plasirao je nekoliko odličnih direkta.

Pogodio je protivnika i laktom i izgledalo je kao da će zasigurno i četvrti put pojas biti njegov. Ipak, problem je bio što DC-jeve udarce nije izbjegavao već ih je primao, potpuno nonšalantno kao što to čini i inače. Primi dobar udarac pa vrati još jači. No s druge strane se nalazio stari iskusni lisac koji ništa ne prepušta slučaju i Stipi zadaje završni udarac, ulijeće sudac i prekida borbu.

Stipi se nije ispunila želja da Hrvatska slavi dvije velike pobjede, onu nogometnu protiv Rusije i njegovu, koju je nažalost izgubio protiv starog lisca Corniera. Ali postoji i drugi pokušaj!?

Inače su ova dvojica boraca za sinoćnu borbu dobili ogromne novčane iznose. Miočić 750 a Cornier 500 tisuća dolara.

Comments are closed.