(VIDEO) General Glasnović:Tražimo da se zaustavi progon Marijana živkovića! Tražimo da se natječaj za ravnateljicu NP Krka obnovi!

“Poštovani kolege i kolegice, drugovi i drugarice iz nelustriranog Hrvatskog Sabora”...

“Poštovani kolege i kolegice, drugovi i drugarice iz nelustriranog Hrvatskog Sabora”, započeo je general Željko Glasnović svoj govor u sabornici te dodao: “Danas je održano suđenje u Vukovaru Marijanu Živković koji je izgubio dva sina u ratu i ako on nema PTSP,  ne znam tko bi trebao imati. To previše ne zanima hrvatske medije i takva je Hrvatska danas.”…

Tražimo da se natječaj za ravnateljicu NP Krka obnovi

Ne samo što je braniteljica i bojovnica Ljiljana Zmijanović je najbolje kvalificirana i bez ikakvog razloga je odstranjena iz tog natječaja. Mi tražimo pravdu, po pitanju profesionalnosti i integriteta, a ne po vezi. O tom je obaviješten Ministar Ćorić, kaže Glasnović.

 

 

Glasnović: Hoćemo li opet dopustiti da nam pišu i falsificiraju povijest?

“Po pitanju Povjerenstva za Jasenovac, hoćemo li opet dopustiti da nam pišu i falsificiraju povijest. To je zastrašujuće. Nije problem Pupovac, koji je bio član komunističke partije, nego drugi drugovi koji misle isto kao on i desno krilo u Srbiji.”

M.M.