(VIDEO) GORSKI KOTAR ZOVE U POMOĆ! ‘Mediji šute, ali nije lijepo sresti naoružane migrante. Da, naoružane, dobro ste čuli’

Ovdje po Gorskom Kotaru prolaze horde mladih, vojno sposobnih mladića za koje nemamo pojma tko su, od kuda dolaze i kakve su im namjere. Uništavaju sve redom…

Gorski kotar je na udaru ilegalnih migranata koji uništavaju sve pred sobom”, tvrdi se u videu HSP-a Delnice koji otkriva pravo stanje stvari u tom području.

U videu se poziva sve one koji su imali negativna iskustva s migrantima da ih podijele s javnosti, jer je to “jedini način da se hrvatska javnost  dobije uvid u pravu sliku, obzirom da su mediji za ovakve priče uglavnom zatvoreni”.

Vrše nuždu po krevetima i brišu se plahtma

“U ovom videu želimo prenijeti problematiku i informirati građane Republike Hrvatske o stvarnim razmjerima štete koju rade. Nije lijepo u šumi sresti naoružane migrante. Da, dobro ste čuli – naoružane! Ovdje po Gorskom Kotaru prolaze horde mladih, vojno sposobnih mladića za koje nemamo pojma tko su, od kuda dolaze i kakve su im namjere. Uništavaju sve redom… Obiteljske kuće, vikendice, planinarske i lovačke domove. Pravo stanje štete koju svakodnevno čine nije poznato, kao što u javnosti nisu poznati niti ljudi kojima je šteta načinjena. Za sobom ostavljaju opustošene kuće, krevete na kojima su vršili nuždu, plahtu kojom su se brisali a na kojoj su spavali…”, kazuje se u kratkom videu, donosi dnevno.hr.

Autor:S.V.

Comments are closed.