(VIDEO) Grmoja o nepravdi nanešenoj hrvatskoj braniteljici dr. sc. Zmijanović: Takav je odnos HDZ-a prema braniteljima i ljudima s kvalifikacijama…

“Kod odabira ravnateljice Nacionalnog parka Krka odabrana je žena koja ima dvije stranačke iskaznice, HDZ-a i HNS-a, a nije odabrana doktorica znanosti koja ima ratni put i to pokazuje kakav je HDZ-ov odnos prema braniteljima i ljudima s kvalifikacijama.” – istaknuo je u Saboru Mostov Nikola Grmoja osvrćući se na skandalozan slučaj kod izbora ravnatelja/ice NP Krka…

-FOTO: PONIŽENA HRVATSKA BRANITELJICA: Ni doktorat ni braniteljski status Ljiljane Zmijanović nisu impresionirali ministra Ćorića…

“Jasno je na koji način funkcionira sustav državne uprave u Hrvatskoj, na koji način funkcioniraju sve institucije i da imamo na snazi jednu čistu politizaciju.” – poručio je Grmoja i dodao:

“Kod odabira ravnateljice Nacionalnog parka Krka odabrana je žena koja ima dvije stranačke iskaznice, HDZ-a i HNS-a, a nije odabrana doktorica znanosti koja ima ratni put i to pokazuje kakav je HDZ-ov odnos prema braniteljima i ljudima s kvalifikacijama.”

Dr.sc Ljiljana Zmijanović o kadroviranju u NP Krka: Koncepcija Nelle Slavice je prepisana iz starih akata i to loše prepisana.

Podsjetimo; unatoč tome što ima status nezaposlene hrvatske braniteljice te što je bila jedina doktorica znanosti među kandidatima za ravnateljicu NP Krka, Ljiljana Zmijanović nije odabrana na to radno mjesto već je, odlukom ministra Tomislava Ćorića izabrana Nella Slavica, za koju se kasnije ustanovilo da ima dvije stranačke iskaznice, HDZ-a i HNS-a, te da nema, kao što je to u početku od strane HDZ-ovog Nediljka Dujića navođeno u medijima, titulu magistre ekonomije.

(FOTO-VIDEO)Preostala mu samo ostavka!? ŠTO će na ovo reći “vjerodostojni”HDZ-ov ministar Ćorić?… Dr. sc. Ljiljana Zmijanović otkrila da je nova ravnateljica NP Krka, Nella Slavica prepisala program iz starih akata!…

Dr. sc. Ljiljana Zmijanović na ove rezultate natječaja podnijela je Upravnom sudu u Splitu tužbu u kojem traži poništenje rezultata, te Ministarstvu uprave zahtjev za provedbu upravnog nadzora.

Međutim je Ministar Tomislav Ćorić – trudeći se da javnosti zamagli pravu istinu u nekoliko navrata gostujući na javnim televizijama ustuknuo na pitanja o sada već suspektnom izboru Nelle Slavice na mjesto ravnateljice NP Krka, namjerno preskačući tu temu, ionako svjestan da je pogriješio. Novinarka Nove Tv je ostala dva puta uskraćena za odgovor , pitajući odgovornog ministra Ćorića o tom skandaloznom odabiru. Naime Ministar Tomislav Ćorić ničim nije demantirao novinarku na upit o prepisivanju Nelle Slavice cijelog koncepta iz starih akata, o čemu je dr.sc. Ljiljana Zmijanović nedavno govorila na N1 Tv.

VIDEO-Zmijanović o kadroviranju u NP Krka: Koncepcija je prepisana iz starih akata…

Bulj: Na ekološku katastrofu ne smije reagirati Nella Slavica jer ima dvije stranačke iskaznice pa ne zna koga bi prije pitala za dopuštenje

Na slučaj ekološke katastrofe u Kninu zbog koje je zagađena rijeka Krka u Saboru se osvrnuo i Miro Bulj. On je iz Knina u sabornicu donio bocu zagađene vode iz rijeke Krke.

POGLEDAJTE VIDEO

“Volio bi da HDZ-ovci otiđu vidjeti ima li Debeljakov DIV sve vodopravne i okolišne dozvole za ovo što odlazi u rijeku Krku odakle se napaja Šibensko-kninska županija i gdje ovaj naftni mulj odlazi prema Nacionalnom parku Krka, ali tamo ne smije reagirati nova ravnateljica Nacionalnog parka, jer ima dvije stranačke iskaznice pa ne zna koga bi prije pitala za dopuštenje, HDZ ili HNS.” – poručio je u Saboru Bulj.

M.M.

Comments are closed.