VIDEO: HRVATSKI BOMBARDER ROBERTO SOLDIĆ EKSPRESNO USPAVAO KAZUBOWSKOG I OBRANIO KSW POJAS!

Ogrnuo se Hrvatskom zastavom i pozdravio prepunu dvoranu zajedno sa svojim timom...

Soldić vs. Kaszubowski-službeno vaganje

Nakon što su Roberto Soldić i Krystian Kaszubowski odradili vaganje za današnji nastup dogodio se neobičan incident.  Dok su borci silazili s pozrnice huligani su na njih bacali, ni manje ni više već sirove svinjske nogice….

“Ljudi su nešto bacali na nas. Ne znam što se dogodilo, ali sam se uplašio. Djevojka mi je bila u publici, bio sam u šoku, nikad u životu nisam vidio tako nešto. Uplašio sam se za sve ljude oko sebe jer ovo je sport. Prvi put vidim tako nešto i nisam mogao vjerovati, rekao je hrvatski bombarder. 

Soldić vs. Kaszubowski

Kasnije se razjasnilo kako incident nema nikakve veze s Robertom i da su ga uzrokovali huligani iz navijačke skupine Lechie Gdansk. Riječ je o istoj onoj grupi koja je pokušala uzrokovati nerede na UFC eventu u Gdansku, zbog čega je s tog programa bio uklonjen nastup Adama Wieczoreka, aktivnog navijača Rucha iz Chorzowa. Kako javljaju bolje upoznati u situaciju, Krystian Kaszubowski aktivni je navijač Arka iz Gdynie i radilo se o poruci upućenoj njemu.

No danas im je svima Roberto pokazao tko je gazda u ringu.

Izlaskom na ring Roberto je nepunu minutu odmjervao snagu svoga protivnika Krystiana Kaszubowskog. Mudrim i nadasve sigurnim nastupom Roberto je ubrzo dočekao svoj trenutak. Sijevnula je njegova ljevica i Kazibovskog poslala na spavanje. Borba koja nije potrajala ni dvije minute, samo je dokaz koliki je potencijal u hrvatskom bombarderu u KSW. RoboCop Soldić obranio je svoj pojas KSW niti ne zagrijavši se.

Ogrnuo se Hrvatskom zastavom i pozdravio prepunu dvoranu zajedno sa svojim timom.

Uskoro opširnije…

D.J.