(VIDEO) IDEMO HRVATI -Svi na Trg bana Jelačića u 12, 30! Sprema se veliki doček naših rukometnih heroja!…

Dočekajmo naše rukometne heroje kako su i zaslužili. Okupimo se u što većem broju i dočekajmo ih veličanstveno i pobjednički...Reprezentacija će krenuti u 12 sati iz hotela Panorama prema centru grada Zagreba, u otvorenom autobusu...

Hrvatska rukometna reprezentacija “Kauboji” su stigli iz Stockholma natrag doma u Hrvatsku, gdje im je priređen lijep doček…

Srebrni hrvatski rukometaši sletjeli su u zagrebačku zračnu luku nešto iza 1 sat nakon ponoći, a dočekali su ih mnogobrojni navijači.

Danas u 12, 30 SVI NA TRG BANA JELAČIĆA

VIDEO-Rukometaši pristigli u zračnu luku, pjesma i skandiranje navijača ne prestaje…”Poljubi zemlju po kojoj hodaš”: Kauboji sletjeli u Zagreb, pogledajte kakav su im doček pripremili navijači…

Iako su naši rukometaši sletjeli oko 1 sat nakon ponoći, navijači su se počeli okupljati već oko 23 sata.  U zagrebačkoj zračnoj luci sve je vrvjelo od brojnih navijača koji su pjesmom i plesom dočekali Kauboje.

Srebrni rukometaši dočekani su ogromnim pljeskom uz taktove pjesme “Poljubi zemlju po kojoj hodaš”, a Duvnjak, Karačić, Musa i ostali Kauboji spremno su pozirali za svaki selfie koji su od njih tražili vjerni obožavatelji.

Danas svi na trg Josipa Bana Jelačića

U finalu europskog rukometnog prvenstva u Stockholmu hrvatska reprezentacija je izgubila od Španjolske sa 20:22 upisavši treći poraz u finalima europskih prvenstava. Srebrena medalja je najveći uspjeh hrvatskog rukometa u posljednjih deset godina kada smo posljednji put igrali neko finale.

dali su sve od sebe
DALI SU SVE OD SEBE-OSTAVILI SU DUŠU I SRCE NA TERENU ZA HRVATSKU-DOČEKAJMO IH U VELIKOM BROJU

U finalnoj borbi vidno umornih hrvatskih ratnika, u kojoj se zadnjih 20 minuta od umora nije moglo previše uraditi, Španjolci su ipak imali više snage i sreće, a na igri Hrvatske se itekako osjetilo umor nakon šokantnog polufinala i dva produžetka u polufinalu s Norveškom.

Veliki doček.Svi na Trg Josipa Bana Jelačića

Grad Zagreb organizira veliki doček srebrenih rukometaša danas na Trgu bana Jelačića na kojem se dolazak rukometaša autobusom očekuje u 12.30 sati, potvrdila je glasnogovornica Grada Zagreba Ivanka Milidrag.

Reprezentacija će krenuti u 12 sati iz hotela Panorama

Nakon osvojenog srebra na Europskom prvenstvu, hrvatska muška seniorska reprezentacija danas, 27. siječnja 2020. godine će imati svečani doček na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Doček je predviđen u 12:30 sati.

Reprezentacija će krenuti u 12 sati iz hotela Panorama prema centru grada Zagreba, u otvorenom autobusu.

Kauboji su stigli iz Stockholma natrag doma u Hrvatsku.

Dočekajmo naše rukometne heroje kako su i zaslužili. Okupimo se u što većem broju i dočekajmo ih veličanstveno i pobjednički.

Danas u 12, 30- SVI NA TRG BANA JELAČIĆA!

M.M./Braniteljski portal