(VIDEO) Isplivala šokantna snimka na kojoj UFC-ova ikona ubitačno nokautira pretilog civila!

Nekad legendarni MMA borac i svojevrsna “ikona UFC promocije”, Melvin Guillard, nedavno je priznao krivnju za udaranje civila tijekom odrađivanja posla kao redar u noćnom klubu. Sad se pojavila i snimka incidenta na kojoj jasno vidimo da je Melvin to odradio u stilu svojih najboljih nastupa u Octagonu koristeći se vještinom koju je stekao od drugih majstora…

Radi se o situaciji iz rujna 2018. godine, dok je Guillard “sa strane” zarađivao kao redar u noćnom klubu u Denveru. U jednom trenutku došlo je do naguravanja na ulazu, a sve je završilo tako da je Guillard nokautirao jednog pretilog posjetitelja bara kojega je nokautirao jednm udarcem, a ovaj se prolio po asvaltu kao prazna vreća. Zanimljivo, samo tri mjeseca ranije Guillardu se dogodila slična situacija i ta dva slučaja završila su zajedno na sudu. Melvinu je prijetila zatvorska kazna, no na kraju je uspio doći do nagodbe sa sudom.

Godinu dana kasnije, TMZ je došao do snimke s ulične kamere, na kojoj jako dobro možemo vidjeti kako Melvin i dalje zna kvalitetno udariti. Ipak, u svojoj borilačkoj karijeri posljednjih godina češće on završava kao onaj debeljko na asvaltu.

36-godišnji Melvin bio je član UFC-a od 2005. do 2014. godine tijekom kojih je odradio 22 borbe u Octagonu. Bio je poznat kao jedan od najatraktivnijih i najubojitijih boraca lake kategorije. UFC je napustio nakon serije loših rezultata, nakon čega je prešao u WSOF. Tamo je upisao pobjedu u prvom nastupu, no onda je uslijedio njegov aktualni niz od osam poraza. U međuvremenu se okušao i u ‘bare knuckle’ boksu, no niti tamo nije uspio prisjetiti na dane kad je bio jedan od kandidata za UFC titulu prvaka. Kako je tijekom uspješnog dijela karijere trošio novac više nego je trebao, trenutno nema izbora nego prihvaćati poslove poput redarskog. A i ponude za borbe su u posljednje vrijeme sve rjeđe, a nakon ove brutalne snimke i nokauta pretilog civila mogle bi biti i rjeđe.

POGLEDAJTE VIDEO