VIDEO: Izbornik Zlatko Dalić: Hrvatski Branitelji ,ovo je bilo za Vas!Dr.sc Josip Jurčević-“Da bi britanska javnost saznala istinu o ubojstvu Modrićeva djeda tijekom velikosrpske agresije, Luka je morao Hrvatsku dva puta dovesti po polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva,”

DR. JOSIP JURČEVIĆ U BUJICI: “Hrvati su pobjednici u nogometu i ratu, a ruše nam se stadioni i MIG-ovi! Za to su krivi politički veleizdajnici!”...

Foto-HNS-facebook

“Da bi britanska javnost saznala istinu o ubojstvu Modrićeva djeda tijekom velikosrpske agresije, Luka je morao Hrvatsku dva puta dovesti po polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva,” izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, profesor suvremene povijesti – dr. sc. Josip Jurčević: “To je najbolji dokaz koliko su naše institucije zakazale i zašto su uspjesi naših nogometaša povijesno važni za državu.”

Sjetite se samo kako su tog istog Luku Modrića institucije duboke države pokušale kompromitirati uoči prvenstva u Rusiji, a to sad nastavljaju zajedno s beogradskim tabloidima – nastavio je dr. Jurčević:

– Sve je započeo Jovanović, nastavili su napadima na Šimunića, pa Lovrena i Modrića, ali nisu uspjeli!

-FOTO-VIDEO: Odgovor Kolaka Markovini: “Hercegovci i Hrvatska Mladež odrasli u okrilju katoličke crkve srušili su tvoju Jugoslaviju!”…Markovina: Meni Hrvatska himna ni Hrvatska ništa ne predstavlja!…

DR. JURČEVIĆ JE U BUJICI DEMONTIRAO SAŠU BROZ, ŽARKA PUHOVSKOG, BORISA DEŽULOVIĆA I JOŠ NEKE EKSPONIRANE LJEVIČARE, KOJIMA BAŠ NIJE SJEO USPJEH VATRENIH:

– Dežulović je od muke dobio grčeve, Puhovski je puknuo, a od unuke najvećeg ubojice Hrvata ništa drugo nismo ni očekivali.

Koordinator odbora DP-a, baš kao i građani, ne vjeruju premijeru, koji ponovo obećava izgradnju nacionalnog stadiona:

– Obećavao je stadion i prije četiri godine, nakon našeg uspjeha u Rusiji. Još podcjenjuje narod jer valjda misli da smo to zaboravili… Sad obećava ponovo, a laž sliči onoj o povratku INA-e u hrvatske ruke!, piše Velimir Bujanec

P.S.

HNS je na svom facebooku objavio,

#FIFAWorldCup #Qatar2022 #Obitelj #Vatreni

Najlakše je kad pitaju me
koliko i kako ja nju volim jako… 🎶
Najveća hrvatska navijačka zastava u Kataru i danas je stajala pred Vatrenima u znak podrške prije odlaska na utakmicu!

VEZANE VIJESTI

VIDEO Kad mali pjevaju, Vatreni pobjeđuju! Bijelo-crvena, polja Hrvatska, na dresu sjete me, da ja volim te!