VIDEO Predsjednik Sabora Jandroković izgubio živce i isključio mikrofon: ‘Malo je reći da ste smeće’,zagrmio je Jandroković Grmoji…

POGLEDAJTE OVA VRIJEĐANJA U SABORU... Mostov zastupnik kolegama je uzvratio da su opustošili Slavoniju više no četnici...

Odnosi na relaciji predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i zastupnika Mosta sve su gori iz sjednice u sjednicu, a to se moglo zaključiti i nakon posljednjeg incidenta, u kojem su pale teške riječi, nedostojne mjesta na kojem su izgovoreni i nedostojni pozicije osobe predsjednika Hrvatskog Sabora,koja ih je izgovorila…

Jandroković je rekao Nikoli Grmoji: Malo je reći da ste smeće

“Čujte, dragi kolega Grmoja, reći da ste smeće je malo, samo vam to imam za reći”, kazao je Jandroković, a ubrzo nakon toga prekinut je TV prijenos jer krenuo je verbalni obračun u kojem su prednjačili Lončar, Baričević, Đakić i Lucić.

Grmoja je pak Đakiću i Luciću uzvratio da su privatizacijski skakavci koji su opustošili Slavoniju više nego četnici, a da sada predaju slavonsku zemlju Rusima. Dakle, bilo je “veselo”.

Sve je počelo kad je Miro Bulj prozvao vladajuće za pogodovanje Nijemacima za postavljanje baznih stanica..

“Danas ste se opet poklonili Deutsche Telekomu i Angeli Merkel jer ste odbili moj prijedlog da teleoperateri kod postavljanja baznih stanica moraju imati građevinsku dozvolu a sad ćete se pokloniti fašistu Tajaniju umjesto da zaštitite Jadransko more”, rekao je Miro Bulj tražeći stanku prije glasovanja o isključivom gospodarskom pojasu za koji se zalaže Most nezavisnih lista, a odbija ga Vlada RH.

Drugi dio obrazlaganja stanke preuzeo je Nikola Grmoja koji je napomenuo da se od lažnih domoljuba nije drugo ni očekivalo, te da će se Plenković 18. svibnja pokloniti Angeli Merkel umjesto da štite interese Republike Hrvatske, prenosi RTL.

POGLEDAJTE OVA VRIJEĐANJA U SABORU

“Reći da ste smeće je malo”

“Što očekivati od Branka Bačića koji je nosio crne torbe u aferi Fimi Media? Što očekivati od čovjeka gdje je Wikileaks pokazao, znači Gordana Jandrokovića Njonje, koji je radio protiv hrvatskih interesa i protiv hrvatskog naroda u BiH, što očekivati od Josipa Borića …”, nabrijano je nabrajao  Grmoja kojemJandroković isključuje mikrofon.

“Stani govoriti sada”, dovikivao mu je Jandroković.

Grmoja nije prestajao, prepirka i uvrede su se nastavile.

D.K.