(VIDEO) Koliko ih je danas iz vrha hrvatske politike došlo u Dubrovnik?…Brzo su zaboravili krvoločno srpsko – crnogorsko i JNA rušenje i ubijanje u ovom gradu!

Sjetiti će te se onda kad budete mislili da će se upravo vas, iste birati na izborima koji i nisu tako daleko. Tad će te grmiti s govornica i pričati hvalospijeve o onima za koje već danas ne smijete izreći da su se branili od srpskog i agresorskog JNA fašizma, već od tamo nekih pobunjenika u hrvatskoj. Sramite li se imalo?...

screenshot-Dubrovnik

Baš u Dubrovniku je današnji predsjednik Vlade Hrvatske izrekao znakovitu rečenicu -da su se na ovim hrvatskim prostorima  “odigravali nekakvi sukobi”. Hladno i bez imalo empatije  izrečena rečenica je bila znak svima da je počeo proces zaborava, koji nam dirigirano on i onakvi – pošto poto žele nametnuti. No hrvatski je narod miran, kulturan, dostojanstven i kršćanski dok ga se ne dirne. Možda je taj koji je izrekao tu gnusnu rečenicu previdio svu kvalitetu hrvatskog puka, baš kako su je previdjeli i oni koji su Dubrovnik i mnoge hrvatske gradove i sela ovako bezdušno rušili , kako to zorno slikom i tonom opisuje ovaj stravičan video. Video u kojem se jako dobro vidi AGRESIJA! Srpska, crnogorska i JNA kamarila u želji da zauzme ovaj grad kojeg je branilo jako malo hrvatskih divova i koji ga obraniše na žalost mnogih koji su skovali paklene planove da ga uzmu u svoje pohlepne ručerde kao i mnoge duge prekrasne gradove u Hrvatskoj -koju su do temelja porušili. Poklali, pobili, zapalili, likvidirali, gazili tenkovima, gonili kao stoku u njihove agresorske srpske koncentracijske logore i nad njima se iživljavali kao hijene. Htjeli su i more!

DUBROVNIK: Na Srđu odana počast svim poginulim hrvatskim braniteljima!…

Danas 6. prosinca je Dan branitelja grada Dubrovnika i branitelji (oni živi divi) se okupiše i prisjetiše se ovog zla. Prije se  svega i dostojanstveno s punim poštovanjem prisjetiše se svih onih hrvatskih branitelja, njihovih suboraca, tih divova koji su u odnosu protiv srpskog agresora bili 20 naprama 1 i nisu im dali priliku da slave svoj krvavi pir, već ih poraziše u žestokom i nemilosrdnom boju. Poraziše ih tako da se nikad više nisu oporavili. A vi gospodo političari koji ste danas na vlasti i koji zazivate hrvatske branitelje u svojim licemjernim političkim govorima, vas nema, nema vas danas među onim divovima da se malo sagnete i upalite svijeću našoj paloj braći. Da se dostojanstveno poklonite tim divima koji skoro goloruki obraniše i Dubrovnik i Hrvatsku i svima vama licemjernima osiguraju te vaše fotelje iz kojih se osjećate “moćni” i bogati ne razmišljajući o tom kako ste samo prolaznost. Sjetiti će te se onda kad budete mislili da će se upravo vas, iste birati na izborima koji i nisu tako daleko. Tad će te grmiti s govornica i pričati hvalospijeve o onima za koje već danas ne smijete izreći da su se branili od srpskog i agresorskog JNA fašizma, već od tamo nekih pobunjenika u hrvatskoj. Sramite li se imalo?

-(VIDEO) BARBARSKO RAZARANJE I HEROJSKA OBRANA DUBROVNIKA – 6. PROSINCA 1991…

Ako netko od vas licemjera naiđe u bespućima interneta na ovu vijest ispisanu od strane onog koji vam svima poručuje; pozorno pogledajte ovaj video i sve ove stare ljude u podrumima koji se kriju da ih ne ubiju i iskasape oni s kojima plešete žikina kola i opijate se slušajući njihove turbo-idiotizme zavijajući i zavrćući žarulje poput zadnjih idiota i za njih govorite da su dobri susjedi i krasni ljudi. Pročitajte licemjeri ovo što reče onaj na kojeg se mnogi od vas često pozivaju, a niste niti dostojni pomena njegovog i imena divova koji vam dadoše Hrvatsku.

I kao što reče Dr. Ante Starčević

Narod hervatski sačuvao si je u svih nevoljah, koje nepravedno terpi od Austrie, još jedno neprocenjivo dobro, a to je: vera u Boga i u svoje desnice. Narod hervatski veruje, bez da mu itko kaže, da je providnost njemu, koji je tristagodišnje sužanjstvo Austrie preživio, njemu, koji se je u duhu keršćansko za druge vazda žertvovao, lepu budućnost odredila; narod hervatski veruje, da tu budućnost, to poslanstvo, ne bude odkaživati Austria, nego Bog i Hrvati! (Djela, knj. I, str.16)

M.M. Viribus unitis

Comments are closed.