VIDEO Krizni stožer splitske bolnice na konferenciji zbog koronavirusa: “Pacijent će do daljnjeg biti izoliran”

Njegovi nalazi poslani su u Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, a rezultati bi trebali stići danas oko 16 sati...

Nalazi mlađeg muškarca koji se od nedjelje nalazi u izolaciji u KBC-u Split zbog sumnje u koronavirus trebali bi biti gotovi tek poslijepodne. Iz kriznog stožera bolnice na konferenciji za medije rekli su da rade sve po protokolu…

Na Odjelu za infektivne bolesti KBC-a Split zbog sumnje na koronavirus od nedjelje navečer nalazi se mlađi muškarac. Ima blage simptome, pa se najvjerojatnije ne radi o koronavirusu, no nedavno je boravio u Kini, pa mora biti u izolaciji, javlja dnevnik.hr. 

Njegovi nalazi poslani su u Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, a rezultati bi trebali stići danas oko 16 sati.

Krizni stožer za prevenciju i nadzor infekcija uzrokovanih koronavirusom splitske bolnice u 13 sati počeo je konferenciju za medije.

Boris Lukšić, šef splitske Infektologije rekao je kako su zaprimili muškarca koji se nedavno vratio iz Kine i ima blagu infekciju. Po protokolu su ga izolirali. U izolaciji ostaje do daljnjeg.

T.H.