(VIDEO) Majka s istospolnom lezbijskom partnericom ubila 9-godišnjeg sina nakon neuspjele promjene spola na koju su prisilile dijete

LEZBIJSKI PAR...

Devetogodišnjeg dječaka Rhuana Maycona izbole su 31. svibnja 2019. njegova majka Rosana da Silva Candido, (27) i njena partnerica Kacylea Damasceno Pessao (28), prenose brazilski mediji…

Majka je zločin priznala još prilikom uhićenja, javlja Jornal de Brasília, a na ispraćaju dječaka bila je prisutna i majčina strana obitelji koja je šokirana događajem.

Dječak je usmrćen nožem na spavanju nakon što je godinu dana patio zbog neuspjele operacije promjene spola na koju su ga prisilile majka i njena partnerica.

Prema Brazilskoj službi za zaštitu djece, na dječaku je izvršena „neka vrsta operacije promjene spola. Nakon uklanjanja spolnog organa, zašili su unakaženu regiju i improvizirali inačicu ženskog genitalnog organa, napravivši rez među preponama.“

Operacija je očito obavljena bez medicinskog nadzora nakon što je Rhuanova majka odlučila pretvoriti sina u djevojčicu.

Rhuanov otac prethodno je kontaktirao Službu za zaštitu djece i policiju nakon što je izrazio zabrinutost zbog dobrobiti svoga sina.

Rhuanova majka i njena homoseksualna -lezbijska partnerica uspjele su izbjeći državne organe tako što su se selile.

Rhuanov otac shrvano je rekao novinarima:

„Pokušali smo spasiti Rhuana. Objavljivali smo poruke na društvenim mrežama, kontaktirali smo policiju i Službu za zaštitu djece. Nitko nam nije pomogao.“

Rhuan je prije operacije pretrpio tešku psihološku traumu zbog činjenice da je muškog spola, a majka je željela djevojčicu. U neuspjelom pokušaju promjene spola, Rhuanu je uništeno i fizičko zdravlje nakon čega je bešćutno ubijen.

Otkriveni su i drugi detalji monstruoznog zločina. Nakon smrti, majka i njena partnerica pokušale su spaliti beživotno tijelo, ali bez uspjeha. Zatim su tijelo raskomadale i sakrile u dva školska ruksaka i kovčeg.

Nakon uhićenja priznale su stravičan zločin.

Majka se branila da su je i njezin otac i njezin bivši dečko fizički i verbalno zlostavljali, no da je bila svjesna čina, potvrdila je u 26. policijskoj postaji (Samambaia Norte), gdje je uhićena.

Njena partnerica optužila je svoju djevojku da je planirala cijeli zločin i tvrdila da joj je samo pomogla jer je bila pod pritiskom.

Istraga o ovom stravičnom zločinu lezbijki još traje.

D.K.