(VIDEO) Majstor nad majstorima-Prince je sletio u Madison Square Garden! Pogledajte priču o čudesnom meču Hameda i Kelleya

Ovo je majstor boksa o kojem će kao o vrhunskom majstoru boksa, mnogi pričati s velikim poštovanjem...

Prince Naseem Hamed jedan je od najboljih i najatraktivnijih boksača u posljednjih  30 godina. Riječ je o borcu koji je svakim svojim nastupom ujedno oduševljavao i nervirao. Njegov ples u ringu nitko od protivnika nije mogao skužiti. Nisi mogao znati kad će i koji će udarac uputiti. Redom su svi padali, a njemu je boks izgledao kao igra. Ovo je majstor boksa o kojem će kao o vrhunskom majstoru mnogi pričati s velikim poštovanjem.

Ispred vas je priča o njegovom američkom debiju i čudesnom meču protiv Kevina Kelleya.

1997. godine Prince Naseem Hamed bio je 23-godišnji svjetski prvak perolake kategorije po WBO-u. Njegov profesionalni omjer bio je 28-0 i odlučio je kako je vrijeme da se okuša u Americi. Rezerviran je Madison Square Garden i Prince je u prosincu iste godine sletio u New York. Čekao ga je meč protiv Kevina Kelleya, iskusnog Amerikanca koji je u meč ušao s omjerom 47-1-2.

Ono što se dogodilo su možda i najuzbudljivije prve četiri runde u novijoj povijesti boksa, brawl bez prestanka u kojem su obojica završavala na podu, da bi Hamed na kraju slavio prekidom u spomenutoj četvrtoj rundi.

Ovo je priča o cijeloj organizaciji ovog meča i o njemu samom, a prate ju autentične snimke s mjesta događaja, uz izjave mnogih poznatih osoba i velikana svjetskog boksa. Ovo je nešto što se mora pogledati, a voljeli ga ili ne kao osobu, ako ste imali priliku gledati Hameda, u njegovim mečevima sigurno ste uživali i bili oduševljeni njegovim majstorijama.

D.J.