VIDEO: MAŠKARE – SVI SU POLITIČARI BILI KRNJEVALI ALI SAMO PUPOVAC CVILI I CMIZDRI…

Živjela demokracija! Ni Obama ni Putin nisu iznimke.Dakle, ne cmizdriti, Pupovac!...

U svim demokratskim zemljama, sloboda govora i izražavanja su legalni oblici političkog protesta, tako da je i gospodin Pupovac logična meta onih koji ga ne poštuju. Živjela demokracija! Ni Obama ni Putin nisu iznimke.Dakle, ne cmizdriti, Pupovac!…

Ovih se dana Milorad Pupovac po svom starom i dobro iskušanom receptu – cmizdreći obratio javnosti te izrazio duboku tugu pretvarajući i maškare u međunacionalnu mržnju uz to da je spaljivanje krnjevala u Kaštelima koji je Krnjinim likom nalik na njega , skoro svjetski presedan i mržnja srba u hrvatskoj.To je samo iskazivanje nezadovoljstva hrvatskog naroda prema, (obično) određenim političarima u Hrvatskoj pa se u hrvatskoj likovi koji su javne osobe jako često pretvaraju u Krnje i spaljuju, kako bi bili bolji i u tom ne bi trebalo biti nikakvog zla, ali to za Pupovca ne vrijedi. Za sve druge vrijedi ali za njega ne. Izgorio je i Krnjo s likom koji baca na Plenkovića i ovaj se nije bunio.

Mržnja, govor mržnje, netrpeljivost, gost, ustaše, fašisti, međunacionalna mržnja, sve su to smicalice ovog lukavog saborskog zastupnika SDSS -koji je uvijek kao priljepak uz vladajuće, pa tako i ovaj put. No stvarnost je posve drugačija. Pupovac se dosad mirno i vješto koristio raznim smicalicama i dodvoravanjima, a sve u cilju kako bi difamirao Hrvate i smišljeno navlačio svjetsku javnost na tanak led tvrdeći da su u pitanu ksenofobi, ustaše, fašisti, kako često naziva i hrvatske branitelje , a sve u istom- jednom i jedinom cilju. Prikazati hrvatske branitelje zločincima, a hrvatski narod tj Hrvate Ustašama.

Pupovcu je sve ovo dobro polazilo za rukom sve ove godine i zato smo sad tu gdje jesmo. Još se prepiremo oko kokardi, slova U, partizana, komunista, ustaša koje u hrvatskoj vidi samo Pupovac i njegove Novosti koje siju bestijalnu mržnju pod izlikom na satiru. I sve to Hrvati plaćaju. I tako redom, pa sve do kaznenih prijava ovom notornom političaru za razno razne malverzacije i financijske transakcije, na što često upozorava srbin koji priznaje državu Hrvatsku- gospodin Vlahović. No tu ne reagira ni policija ni DORH. Zašto je to tako, to bi trebalo pitati njih. U stvari; Tko i zašto štiti Milorada Pupovca?????

krnjevali-gore i nitko se ne buni osim pupovca

Međutim i sad u ovom slučaju maškara, gdje nitko nikom ništa ne zamjeri, gdje je sve dozvoljeno pa i spaljivanje krnje nalik na političare koji izgledom Krnje podsjećaju na iste, nitko živ se ne buni i ne zaziva ustaše i međunacionalnu i rasnu mržnju već samo i jedino Milorad Pupovac. A tko bi drugi?

Živjela demokracija! Ni Obama ni Putin nisu iznimke.Dakle, ne cmizdriti, Pupovac!…

T.H.

Comments are closed.