(VIDEO) Mrš j*** te usta, tebe, Zagreb i cijelu Hrvatsku – urlikao je srbin Tomović i potom usred TV prijenosa fizički iz mržnje prema Hrvatu i Hrvatskoj nasrnuo na čovjeka…

Srpski reality show Zadruga, inače najpopularniji reality u Srbiji, odavno je poznat po razvratu, bludu i nasilništvu. Međutim, sada su otišli korak dalje. Produkcija televizije Pink kao sudionika realityja ponovno je u kuću stavila Vladimira Tomovića, Crnogorca koje je otprije poznat po netrpeljivosti prema Hrvatima i muslimanima, a ‘proslavio’ se napadom na mlade izviđače iz Hrvatske koji su posjetili Bar. Tada im je prijetio da će ih sve pobiti ako ikada više vidi hrvatska obilježja u svom gradu.

Tomović je tada prijetio, ali sada je otišao korak dalje. Posljednji dan 2019. godine Tomović je napao jednog Hrvata koji je došao u posjet Ivi Grgurić, Hrvatici koja sudjeluje u showu.

Na snimci se jasno vidi i čuje kako je došlo do prepirke između Tomovića i Hrvata, a Crnogorac nije birao riječi- počele su frcati riječi mržnje prema Hrvatima.

– J*** te usta, tebe, Zagreb i cijelu Hrvatsku – urlikao je Tomović i potom fizički iz mržnje prema Hrvatu i Hrvatskoj nasrnuo na čovjeka. Mlatio ga je šakama, dok su ga ostali pokušali zaustaviti.

Mogla bi se ovo nazvati, “ljubav srbina prema Hrvatima i Hrvatskoj”…

Produkcija Pinka diskvalificirala Tomovića iz showa, ali tek poslije, nakon još jedne tučnjave.

D.K.