VIDEO! NAJAVA SPEKTAKLA: USUSRET 1100. obljetnici hrvatskog kraljevstva i krunidbe kralja Tomislava na Duvanjskom polju!

Hrvatski branitelji nisu propustili priliku Devedesetih da stvore Hrvatsku Državu , te će rado podržati sve inicijative koje čuvaju Domovinske vrijednosti i održivost života na vjekovnim prostorima Hrvata!...

U četvrtak, 7. srpnja, a ususret 1100. obljetnici hrvatskog kraljevstva i krunidbe kralja Tomislava na Duvanjskom polju, na Trgu gange i Hajdučke družine u Tomislavgradu, upriličit će se spektakularan program:

Uz navedeni program na plakatu, tijekom večeri bit će predstavljena srebrena kruna kralja Tomislava , teška četiri kg, plašt, mač, prijestolje…, a sve umjetnički radovi, pogledajte tko su autori:

U ulozi kralja Tomislava duvanjski glumac Josip Tabak!

Bit će odlična i vrijedna priredba, još da Bog da lijepo i ugodno vrijeme!, donosi tomislavnews.com

P.S. Upitali smo upućene u ovaj događaj, Hrvatsku povijest i inače što se može očekivati u daljnjim događanjima oko ovog povijesnog spektakla i opstojnosti Hrvata na ovom području…

-Ovo je samo jedan SEGMENT multimedijalnog projekta CROATON 1100 koji ima misiju prenijeti vrijednosti na kojima je opstao hrvatski narod , na nove generacije , te da je vrijeme koje je pred nama, upravo prilika do 2025 godine za “Novo Brendiranje Domovine Hrvatske “!

Politika/ Vlast je propustila puno prilika, kao što je ; Drugo mjesto u nogometu na svjetskom prvenstvu u Rusiji, propustili smo i veliku nesreću, razorni potres koji je razorio Banovinu i Zagreb, za stvaranje zajedništva i nade … Hrvatski branitelji nisu propustili priliku devedesetih da stvore Hrvatsku Državu , te će rado podržati sve inicijative koje čuvaju Domovinske vrijednosti i održivost života i kulture na vjekovnim prostorima Hrvata!

U domovini i iseljeništvu u mnogim hrvatskim zajednicama već su pokrenuti različiti projekti u ; duhovnoj obnovi, kulturi , sportu i gospodarstvu kroz zadnjih 7. godina  koji nisu dvosatni spektakl, već imaju dugoročne misije i jasne ciljeve!

Sa prostora Delminiuma – Nekadašnje Dalmacije iselilo je više od 2/3 stanovništva, a  ovakve velike Nacionalne obljetnice trebaju biti poticaj za zajedništvo , gospodarski oporavak najnerazvijenije HB županije u BiH te Dalmatinske Zagore, nažalost ( dva najnerazvijenija prostora u Europi ) tj nada za “Novi Život- Novi Brand Hrvatske”, koji će garantirati identitet i opstanak Hrvata na ovim prostorima…Branitelj iz Livna zaključuje za Braniteljski portal, da je ovaj “Spektakl” početak izborne kampanje među Hrvatima u BiH!

G.S. Braniteljski portal

VEZANE VIJESTI

OSLOBOĐENJE GOLUBOVA KAMENA Trideset godina poslije…Treća imotska bojna u Operaciji ‘Tigar’ dobila je zadaću zauzimanja zloglasnog neprijateljskoga uporišta Golubov kamen