(VIDEO) NEDOSANJANI SRPSKI I ČETNIČKI SAN: Uoči Oluje srbi poslali četničku i ratnohuškačku poruku Hrvatskoj…

Navijači Crvene Zvezde jučer su Hrvatskoj poslali sramotnu poruku u povodu “Oluje”. Na utakmici srpskog prvenstva između beogradskih klubova Voždovca i Crvene Zvezde, izvjesili su transparent na kojem je pisalo: 

– Svatko u amanet nek’ ostavi svom sinu, srpsku trobojku da zavijori u Kninu.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE https://youtu.be/5VAwd3PXYsYt=50

Iznad transparenta je bila zastava Srbije na kojoj je pisalo ime propale srpske i nikad im prežaljene“Krajine” a ispod slika četničkog vođe Draže Mihajlovića. Time je radikalni dio Srbije pokazao kako i dalje ima sulude snove o hrvatskom teritoriju te kako su s takvim stavovima sve dalje od Europe, gdje im očito nije ni mjesto kao ni njihovom Aleksandru Vučiću.

Podsjetimo kako je i trenutni predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u mladosti bio “Delija”, odnosno navijač Crvene Zvezde, a Hrvatima je poznat njegov ratnohuškački govor u okupiranoj Glini 1995. kojeg se Vučić kao šešeljev sljedbenik koji je sudjelovao u agresiji na Hrvatsku i BIH nikada nije odrekao.

Prema njegovim sadašnjim izjavama o Hrvatskoj i Oluji, čini se kako se i danas dobro slaže s Delijama, s kojima očito dijeli isti svjetonazor i razmišljanja, jer vuk dlaku mijenja a ćud nikada.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE https://youtu.be/5VAwd3PXYsYt=50

G.S.

Comments are closed.