(VIDEO) Neredi na najavnoj BKFC 6 pressici, Malignaggi pljunuo Lobova koji ga je lupio…

Vodstvo Bare Knuckle Fighting Championshipa ispred sebe ima svoj najuzbudljiviji event do sada. BKFC 6 za mjesec dana predvode Paulie Malignaggi i Artem Lobov, a tom svrhom organizirana je konferencija za medije. Na njoj su se borci potrudili još malo začiniti cijelu situaciju…

Sama konferencija za medije donijela je veliku količinu trash talka i malo konkretnih izjava. Većinom su jedan drugog vrijeđali, uz ponešto spomena njihove zapravo glavne poveznice, Conora McGregora. Lobov je najbolji prijatelj i trening partner najpoznatijeg MMA borca na svijetu, dok mu je Malignaggi jedno kraće vrijeme služio kao sparing partner u pripremama za Floyda Mayweathera Jr., kad je zapravo započela cijela netrpeljivost bivšeg boksačkog prvaka i dvojca iz SBG-a, donosi fightsite.hr.

Ono zbog čega je konferencija zapravo održana se dogodilo nakon toga. Sučeljavanje na pozornici, gdje se između boraca našao tek vlasnik promocije, David Feldman. Borci su se počeli prepucavati i prijetiti jedan drugom, da bi u jednom trenutku Malignaggi pljunuo Lobova koji ga je lupio, a dijelom i svog poslodavca. Borci su istog trenutka razdvojeni, da ne bi došlo do okršaja mjesec dana prije nego se on treba održati u ringu.

Datum BKFC 6 eventa je 22. lipnja, a iz promocije očekuju da bi im se upravo tog dana trebao dogoditi preokret, koji će njihovo natjecanje dovesti u sam vrh američkog borilačkog sporta.

D.J.