(VIDEO) Nevjerojatno!Ova borba je bila rat! Weili Zhang je lice Joanne Jedrzejczyk potpuno izobličila!…

25 minuta strašne borbe protiv Weili Zhang ostavilo je nevjerojatne, možda i neke trajne posljedice na licu Joanne Jedrzejczyk. Poljakinju je jednostavno dovela do neprepoznatljivosti, a posebno šokantno izgleda usporedba njenog lica na početku i kraju borbe…

Fanovi i mediji su se odmah složili kako je borba Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk bila najbolja u povijesti ženskog MMA-a te ujedno i najbolja borba u 2020. godini do sada. Na kraju je Kineskinja po mišljenju dva od tri suca napravila dovoljno da bi zadržala titulu u svom vlasništvu, dok je Poljakinja ostalo za malo kratka.

Ukratko, lice Joanne Jedrzejczyk dovedeno je do neprepoznatljivosti, a to se najbolje počelo očitovati pred početak posljednje runde. Kineskinja joj je zadala jedan jak direkt posred čela koje je počelo naticati tako da se to skoro moglo vidjeti kako čelo Joane natiče.

twitter

Poslije ove strašne borbe koja će se dugo pamtiti, Jedrzejczyk je izjavila da joj je oteklina stvarala bolne probleme i smetala u daljnjoj borbi , ali nije odustajala. Na kraju je ipak kineskinja Weili Zhang obranila pojas iako su suci mogli pobjedu dodijeliti bilo kojoj borkinji i nitko ne bi imao ništa protiv. Ovo niije borba , ovo je rat dvije borkinje koje su pokazali Romeru i Anesany kako se bori za pojas i za što ljudi plaćaju masno skupe ulaznice za ovakve spektakle.

D.J.