(VIDEO) NITKO KAO VIKTOR: Orban nabavio stroj za izradu maski!… Mađarska postaje veliki proizvođač zaštitnih maski!

Mađarski premijer Viktor Orban posjetio je zatvor na sjeveroistoku zemlje u kojem zatvorenici proizvode zaštitne maske...

Premijer kojeg mnogi neoliberalni ljevičari osporavaju pokazao se u ovoj globalnoj pandemiji koronavirusa i kao poslovan čovjek koji zna što hoće i što treba u ovoj globalnoj pandemiji.Mađarski premijer Viktor Orban posjetio je zatvor na sjeveroistoku zemlje u kojem zatvorenici proizvode zaštitne maske…

U videu koji je Orban postavio na svom Facebook profilu, zabilježeno je da su mu zbog mjera predostrožnosti izmjerili temperaturu prije nego što je ušao u zgradu zatvora.

U zatvorskoj ustanovi Orban se upoznao s voditeljima posavjetovao o detaljima i stroju za izradu maski koji je stigao iz Kine, a koji može, radeći 24 sata bez prestanka, proizvesti 2,8 milijuna u svijetu jako traženih zaštitnih maski mjesečno, uz naravno najjeftiniju radnu snagu.

Orban je non stop u pokretu, obilazeći medicinsko osoblje, hitni prijem, oboljele od koronavirusa i raspitujući se za njihovo zdravlje, što samo po sebi pokazuje veliki angažman i brigu premijera za narod Mađarske na čemu mu mnogi koji su se skrili u mišje rupe i te kako mogu zavidjeti.

screenshot-facebook

Potpisao sam državni nalog. Od ponedjeljka će javni parking biti besplatan u Mađarskoj // Dan dvadeset i pet. Potpisao sam vladinu dekret. Parking u javnim školama bit će besplatan u Mađarskoj, od ponedjeljka, napisao je Orban na svom facebooku.

POGLEDAJTE VIDEO-OVDJE

M.M.