(VIDEO) Plenkovićev koalicijski partner Milorad Pupovac u izaslanstvu Republike Srbije dočekao Putina?

Pupovčev ulazak u beogradski Hram svetog Save poklopio se s ulaskom Cece Ražnjatović, supruge ratnog zločinca Željka Ražnjatovića-Arkana i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika...

Prošloga je tjedna u Saboru Andrej Plenković izgubio živce i krenuo na Mostovog zastupnika Nikolu Grmoju ocijenivši Grmojine tvrdnje o ‘veleizdaji’ hrvatske Vlade nedopustivim i najtežim klevetničkim uvredama, donosi narod.hr.

“Nedopustivo je da netko govori da radimo za interese Srbije”, tvrdio je Plenković samo jedan dan prije nego što je njegov koalicijski partner otputovao u Srbiju i sudjelovao u programu posjeta ruskog predsjednika Srbiji.
Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u četvrtak u Beograd u jednodnevni posjet Srbiji kako bi ojačao uzajamne veze s glavnim ruskim saveznikom na Balkanu i pružio potporu predsjedniku Aleksandru Vučiću u sporu s Kosovom.

 

Protokolarni dio posjeta uključivao je plenarni sastanak izaslanstava i razgovor u četiri oka dvojice predsjednika, koji su potom nazočili potpisivanju dvadeset međudržavnih sporazuma.

Pupovčev ulazak u beogradski Hram svetog Save poklopio se s ulaskom Cece Ražnjatović, supruge ratnog zločinca Željka Ražnjatovića-Arkana i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Dolazak Milorada Pupovca pogledajte u videu:

 Izvor-narod.hr-Više o svemu OVDJE

Comments are closed.