VIDEO Pljačka na dubrovačkom aerodromu: dvojica na skuteru odnijeli sto tisuća eura!

Motociklisti su presreli zaštitare i ukrali cijeli vikend utržak Duty free shopa. Evidentno su znali kad će se kombi u pratnji zaštitara pojaviti ispred upravne zgrade dubrovačkog aerodroma…

Do pljačke zaštitara Zračne luke Dubrovnik došlo je jutros oko 7.40 sati. Naime, dvojica muškaraca presreli su na motoru zaštitare koji su prenosili novac, utržak od vikenda. Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj, napomenuvši kako je u tijeku očevid i istraživanje, prenosi Dubrovački Dnevnik.

Motociklisti su evidentno točno znali kad će se kombi u pratnji zaštitara pojaviti ispred upravne zgrade dubrovačkog aerodroma, te su ga presreli prije nego je odnio novac prema Dubrovniku, najvjerojatnije do FINA-e, piše Dubrovački vjesnik.

Iz dubrovačke zračne luke pljačkaši su jutros odnijeli sto tisuća eura koje su oteli zaštitarima. Prema pisanju medija, radi se o vikend utršku duty free shopa smještenog u zračnoj luci, a potraga za počiniteljima traje i dalje, donosi 24.sata. 

PU dubrovačko-neretvanska o cijelom je slučaju objavila priopćenje:

– Jutros, oko 07,40 sati, na području Zračne luke Dubrovnik dogodilo se razbojništvo na način da su dvojica naoružanih NN muškaraca, na motoru, oduzeli veću količinu novca od zaštitara Zračne luke koji su ga prenosili.

– U tijeku je kriminalističko istraživanje radi rasvjetljavanja svih okolnosti događaja te traje intenzivna potraga za počiniteljima razbojništva.

Kako pišu lokalni dubrovački mediji, pljačkaši su zaštitare koji su prenosili novac presreli na skuteru koji je u utorak ukraden ispred dubrovačkog restorana Mezzanave.

D.K.