VIDEO Pogledajte postupanje HV prema srpskom stanovništvu i usporedite to sa postupanjem agresorske Srbije, jna i četnika nakon pada Vukovara sa našim zarobljenicima…

Pojedini Srbi pozdravljaju Hrvatske vojnike koje poznaju koji ih ni na koji način nisu uvrijedili ,ponižavali ili im prijetili...

Knin -kamp UN – par dana nakon operacije Oluja
Pogledajte postupanje HV prema srpskom stanovništvu i usporedite to sa postupanjem srba, jna i četnika sa zarobljavanjem i likvidacijama civila i hrvatskih vojnika nakon pada Vukovara .
Ovdje su kao na izletu , dobiju jelo ,piće , smještaj , cigarete i medicinsku skrb.
Pojedini Srbi pozdravljaju Hrvatske vojnike koje poznaju koji ih ni na koji način nisu uvrijedili ,ponižavali ili im prijetili.
I na ovom snimku možete vidjeti pozive srpskom stanovništvu da ostanu na svojim ognjištima no njima su isprali mozak u kojem je jedino ostalo da moraju ići za Srbiju.
Zašto idu ne znaju, ali idu jer im je tako bilo zapovjeđeno od ratnog zločinca Milana Martića koji ih je i doveo do toga da napuste ognjišta.

Ove snimke su pokazatelj kulture i civilizacijskog dosega Hrvata spram barbara sa istoka.
-Pogledajte što se dogodilo u Vukovaru kad su se predali hrvatski branitelji očekujući postupanje po Ženevskoj konvenciji i običajima ratovanja i postupanja sa zarobljenicima.
Jna i četnici su sve naše zarobljene odveli po srpskim koncentracijskim logorima, a veliki dio civila, branitelja, djece, trudnica su likvidirali na Ovčari.
Pogledajte snimak iz emisije Provjereno gdje se prikazuje prava istina o ratnicima iz redova nacionalnih manjina koji su branili Hrvatsku svoju Domovinu.
Preživjeli su pakao rata , logore , mučenja i poniženja samo jer su odabrali za njih pravu stranu .
Ovakvi ljudi zaslužuju sve naše poštovanje i zahvalnost.
Treba se samo na trenutak staviti u njihovu kožu kada su ih četnici zarobili, znali su da ih čekaju posebno svirepa mučenja i poniženja .
Sve su to proživjeli uz razne obiteljske i rodbinske odnose koji su nepovratno uništeni no to je cijena ljubavi prema Domovini koju su oni platili u punom smislu.
Možemo se samo svima njima iskreno Zahvaliti od srca jer to što su oni učinili za Hrvatsku treba ostati zauvijek upisano kao primjer Domoljuba koje ne određuje nacionalnost ni vjeroispovijest .
Hvala Vam ratnici za slobodnu i neovisnu Hrvatsku kojoj ste Vi podarili zdrave temelje u koje ste utkali svoju ljubav prema Domovini.
Pogledajte video i svjedočenja hrvatskih branitelja

T.H.