(VIDEO) Pogledajte potez koji je rastužio obitelj Nurmagomedov, a ludo se proslavio u Areni Zagreb

Dugo se čekao prvi nastup Abubakara Nurmagomedova u UFC-u...

Dugo se čekao prvi nastup Abubakara Nurmagomedova u UFC-u. On ga je proteklog vikenda u Moskvi napokon dočekao, no neće ga pamtiti do dobrom. U borbi protiv Davida Zawade poražen je prekidom u prvoj rundi, a trokut poljskog borca proslavio se u Areni Zagreb, gdje se nalazila većina ekipe iz njegovog UFD tima. Pogledajte kako je izgledao potez koji je doveo do tapkanja ruskog borca…

Zawada je doputovao u Rusiju po pobjedu koja bi mu donijela ostanak u UFC-u. Iskusni poljski borac doživio je poraz u svoja prva dva nastupa, a bio je autsajder i u trećem. Protiv sebe je imao Abubakara Nurmagomedova, inače najbližeg rođaka Khabiba Nurmagomedova, zapravo čovjeka kojeg UFC-ov prvak i službeno naziva svojim bratom. Ovaj velteraš je dočekao svoju priliku, a u samom početku borbe je već pokazao kako ima superiorno hrvanje u odnosu na Zawadu.

Što se tiče Abubakara, on je odmah nakon tapkanja završio u suzama, a nitko ga nije mogao utješiti niti nakon proglašenja, uključujući Khabiba koji mu je prišao prvi nakon borbe. Pogledajte spomenuti potez nakon kojeg je Abubakar tapkao po Zawadinom čelu.

D.J.