VIDEO Pogledajte žestok ruski raketni napad na sveučilište u gradu Mykolaiv…Rusi vole tući civilne objekte kao što su to radili srbi u agresiji na Hrvatsku!

Današnja politika Rusije je terorizam, genocid i rat protiv kulture....

foto-screenshot-twitter

ruski raketni napad na sveučilište u gradu Mykolaiv. Današnja politika Rusije je terorizam, genocid i rat protiv kulture, objavili su Ukrajinci.

Da Rusi više ne biraju sredstva ni načine, niti se pridržavaju pravila ratovanja uvjerili smo se stotine puta. Civilni, kulturni i svi ostali nevojni objekti su pod teškom raketnom paljbom ruskog agresora na Ukrajinu. Ginu djeca, civili, stari i nemoćni, jednako kao što su to radila i njihova “srpska braća” devedesetih u agresiji na Hrvatsku. Način je potpuno isti , a sve to pred očima cijeloga svijeta koji ništa ne može uraditi ruskim barbarima jer ovi prijete nuklearnim napadima. No, bilo što bilo, i što god se krilo iza ove brutalne agresije na Ukrajinu, činjenica je da je ova agresija rusa na Ukrajinu poljuljala temelje cijele zemaljske kugle i ugrozila  gospodarstvo i ekonomije cijeloga svijeta, a sad nam polako pristiže i glad, kao i nestašica ogromnog broja resursa koji su doslovce nestali sa tržišta jer Rusi imaju svoje saveznike u nekoliko jako moćnih  svjetskih vojnih i gospodarskih sila. Kako će ovo sve završiti, nitko na svijetu ne zna dati pravi odgovor, a po svemu sudeći na taj će se odgovor čekati nekoliko godina kad će svijet u potpunosti promijeniti svoj način funkcioniranja kakav je bio prije rata u Ukrajini. Golemi resursi su upravo s one, zaraćene strane, u Ukrajini i Rusiji koja sve do sad, “odolijeva svim dosadašnjim sankcijama”…

U cijelom svijetu kao i u EU ima dosta onih država koje igraju “ispod žita” , pa se teško danas sa sigurnošću može pretpostaviti tko je tu za koga i tko je na čijoj strani. U krajnjem, svi ljudi , kao i njihovi državni vođe vole živjeti i nitko ne želi povući krivi potez, bilo gospodarski ili neki drugi koji bi mogao ugroziti narod koji ih je birao…

ruski raketni napad na sveučilište u gradu Mykolaiv. Današnja politika Rusije je terorizam, genocid i rat protiv kulture, objavili su Ukrajinci.

Mlada mama šeta s djetetom središtem Vinice. Sat kasnije njezino je dijete mrtvo, dok se ona bori za život nakon što je izgubila nogu.

Ovo je samo jedna od mnogih tragedija nakon današnjeg raketnog napada na Vinicu. To je ono što svijet dopušta Rusiji da radi Ukrajincima…

Liječnici ne smiju majci reći da je njeno dijete ubijeno u ruskom granatiranju jer bi je to ubilo u ionako lošem stanju, kažu Ukrajinski liječniciRusi su ubojice, kukavice i ološ.

Nakon što je Ukrajina počela učinkovito napadati vojne ciljeve duboko u teritorijima okupiranim od Rusije, Rusija je pojačala napade na civile kako bi nanijela više boli svakom Ukrajincu.

T.H.