VIDEO Poslušaj ovo Bajaga i svi vi Bajagići: Rambo Amadeus “Dok mi sviramo, padaju bombe na Dubrovnik i Tuzlu” “Jeb*m vam ma*er!”

"Jeb*m vam mat*r!"

"Dok mi sviramo, padaju bombe na Dubrovnik i Tuzlu" između ostalog govori Rambo Amadeus i završava usklikom "Jebem vam mater!"

Gesta Ramba Amadeusa, koja se za razliku od Bajagine koji nije prozborio ni riječi protiv srpske agresije na Hrvatski i BIH ni dan danas ne treba skrivati od sjećanja.

“Dok mi sviramo, padaju bombe na Dubrovnik i Tuzlu”, između ostalog govori Rambo Amadeus i završava usklikom “Jebem vam mater!” Uistinu je trebalo imati hrabrosti za ovo javno izgovoriti u ono vrijeme. Nije on tada nikome podilazio i održavao moral.

Dok se Bajaga družio i urlikao sa četničkim vojvodom Borom Đorđevićem, inače velikim frendom Bajage koji je zabavljao srpsku paravojsku u Kninu “cvrkutajući im svoje pesmice”, Rambo Amadeus je sve to iskreno poslao u pi**u ma*****u!

U kojem je god kontekstu Rambo Amadeus mislio ovo što je izrekao u mračno vrijeme jugokomunističkih orgijanja i iživljavanja u agresiji nad nenaoružanim Hrvatima i BiH, jedno je sigurno, izrekao je ovo na kraju programa na RTB u živo i svi su ga čuli što im je poručio.

“Rambo Amadus psuje i prekida Beogradsko proleće 1992-Nećemo da zabavljamo biračko telo dok padaju bombe na Dubrovnik i Tuzlu,kaže Rambo-“Jeben vam mater”…

Pogledajte video

Ivan Ivanovic Izdvajam nekoliko komentara na ovu Rambovu antiratnu ljudsku gestu.
Svaka čast za ove izgovorene reči ! Antiratni protest protiv ratnog ludila i šizofrenije ! Svaka čast za Ramba Amadeusa i za čoveka koji je postavio ovaj snimak.
Svaka ti čast na ovome….živ bio Rambo i bog te blagoslovio !!!!

T.H.