(Video) Predstavljena prva knjiga Marka Ljubića: ”Rasudbe hrvatske državnosti”

Posao na njegovoj knjizi, pa i sama knjiga, osvijestili su mi još nešto neobično dragocjeno za duh vremena u kojemu se davimo i kao osobe i kao politički narod...

screenshot

Za Maraka Ljubića i njegovu knjigu urednik knjige Nenad Piskač kaže:

Marko Ljubić ovom knjigom pokazuje kako ne spada u hrvatske minimaliste, amenuše, kipočastitele i černiložderilce. On se zalaže za suverenu hrvatsku Hrvatsku bez trulih kompromisa. To radi izuzetno uvjerljivo, uporno i argumentirano, podjednako efikasno koristi sve medije, radio, televiziju, pisanu riječ i društvene mreže.

Posao na njegovoj knjizi, pa i sama knjiga, osvijestili su mi još nešto neobično dragocjeno za duh vremena u kojemu se davimo i kao osobe i kao politički narod. Braniteljsku solidarnost i jedinstvo HV-a i HVO-a čiji smo bili pripadnici tijekom rata. Borba za dostojanstvo hrvatskoga naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nije završila ni s Daytonom, niti s mirnom reintegracijom. Upravo to dokazuje i na angažman poziva Markova knjiga Rasudbe hrvatske državnosti. Na njoj mu iskreno čestitam. Knjigu bez ostatka preporučam publici s nadom da će pasti na plodno tlo.

L.T.

Comments are closed.