VIDEO Skandal u Novom Sadu: Grobari vrijeđali Hrvate, sudac prekinuo utakmicu!

Prema pravilima, sudac je prekinuo meč zbog širenja mržnje. Prvo je samo prekinuo utakmicu, a s obzirom na to da Grobari nisu prestajali s pjevanjem te pjesme, igrači su otišli u svlačionicu...

Sudac Miloš Đorđić prekinuo je utakmicu Vojvodine i Partizana u 60. minuti, a nekoliko minuta kasnije sve sudionike utakmice poslao je u svlačionicu…

Razlog za takvu reakciju glavnog suca na utakmici u Novom Sadu bila je pjesma navijača Partizana.

Grobari su skandirali uvredljivu pjesmu ”Pola Mađar, pola ustaša”, aludirajući na veliki broj Mađara i Hrvata u tom dijelu Srbije.  

Prema pravilima, sudac je prekinuo meč zbog širenja mržnje. Prvo je samo prekinuo utakmicu, a s obzirom na to da Grobari nisu prestajali s pjevanjem te pjesme, igrači su otišli u svlačionice.

Najiskusniji prvotimci Partizana, kapetan Vladimir Stojković i Zoran Tošić, otišli su do tribina na kojima su smješteni Grobari i molili ih da prestanu, a tek nakon nekoliko minuta kada je skandalozno navijanje prestalo, utakmica je nastavljena. Prekid je trajao 12-13 minuta, a na kraju je slavila domaća momčad s 3-2,donosi večernji.hr.

D.J.

 

Comments are closed.