(VIDEO) SKINUTA SPOMEN PLOČA HOS-a U JASENOVCU ODSELILA U NOVSKU… SRPSKIM AGRESORIMA SPOMENICI PO HRVATSKOJ STOJE I NIKOM NE SMETAJU!

Nakon dugotrajnih analiza, manipulacija, pritisaka HDZ,SDSS, HNS, SDP i mnogih drugih, spomen ploča jedanaestorici poginulih hrvatskih branitelja pripadnika postrojbe HOS-a skinuta je te je sa područja Jasenovca odselila u Novsku...

Facebook/Skinuta spomen ploča HOS-a odselila u Novsku

-Nakon dugotrajnih analiza, manipulacija, pritisaka HDZ,SDSS, HNS, SDP i mnogih drugih, spomen ploča jedanaestorici poginulih hrvatskih branitelja pripadnika postrojbe HOS-a skinuta je te je sa područja Jasenovca odselila u Novsku gdje je na već davno, unaprijed pripremljeno mjesto Trokut u konačnici i postavljena.

Nema onog tko nije pisao o spomenicima srbočetničkim agresorima(Šoškočanin i ostali!) podignutim u hrvatskoj, ali niti jedna vlast se nije usudila dirati te velikosrpske agresorske spomenike da se kojim slučajem ne bi zamjerili onima koji im svojim ustavom zagarantiranim rukama u saboru omogućavaju opstajanja na vlasti kako na državnoj razini jednako tako i na županijskim i lokalnim razimama, što je sramotno i ponižavajuće za sve one koji su se borili za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, a posebice prema onima koji su utkali svoje živote u temelje države koja im ni danas ne da mira.


U Hrvatskoj postoji spomenik četničkom komandantu Šoškočaninu i Belim Orlovima, ali Pupovac ‘ne zna kakva su obilježja i natpis’ na njima!

Da, u Hrvatskoj postoji veliki spomenik četničkom komandantu koji je zapovjedio ubojstvo i masakr hrvatskih redarstvenika u Borovom Selu, a navodno i snajperom ubio policajca Stipana Bošnjaka. Stariji dobro pamte to zloglasno ime pred kojim su drhtali Hrvati 1991., a ime mu je – Vukašin Šoškočanin. On je bio zapovjednik oružane pobune u Borovom Selu i provoditelj ideje Velike Srbije na tlu Hrvatske što je kasnije osjetilo na najsvirepiji način stanovništvo Vukovara i istočne Slavonije.

Šarafciger Vesne Pusić odradio skidanje spomen ploče HOS-a-

VESNA PUSIĆ PODIVLJALA NA ODBORU: Treba nam šarafciger za skinuti HOS-ovu ploču u Jasenovcu, a ne Povjerenstvo!

-Na saborskom Odboru za ustav, poslovnik i politički sustav raspravljalo o spomen-ploči poginulim pripadnicima HOS-a u Jasenovcu. Vesna Pusić je tijekom rasprave predložila kako treba otići u Jasenovac i ploču skinuti “šarafcigerom”. U izjavi je pozdrav nazvala “simbolom režima” koji je za cilj imao “etničko istrjebljivanje”.

ANDREJ PLENKOVIĆ

HOS je u Jasenovcu mogao staviti ploču bez grba i problema ne bi bilo

http://direktno.hr/direkt/hos-jasenovcu-mogao-staviti-plocu-bez-grba-i-problema-ne-bi-bilo-89452/

ZAPRAVO:

HOS u Jasenovcu nije morao staviti ploču i problema ne bi bilo

ili:

HOS se nije morao boriti u Domovinskom ratu i problema ne bi bilo

ili:

Branitelji se nisu morali boriti u Domovinskom ratu i problema ne bi bilo

I OPET BI IMALI VLAST KOJA RADI ŠTO SRBI TRAŽE!

TKO JE ONO NEŠTO SPOMINJAO POLITIČKU PROSTITUCIJU?


-Naime , nakon višemjesečnih pritisaka određenih udruga, političkih stranaka kao i nekih izviješća koja su pristizala iz vana, svi oni redom na perfidan su način vršili usporedbe 1940-ih i 90-ih te na taj način obmanjujući javnost uz svesrdnu i agresivnu pripomoć mainstream medija “uspjeli hrvatskom narodu nametnuti” miješanje povijesnih krušaka i jabuka.

-Zanimljiva izjava Milorada Pupovca o vrhu sante leda (HOS-a) koju je nedavno u jednom intervjuu spomenuo vrlo je znakovita i na nju nitko nije obraćao pažnju. Danas se upravo ta pupovčeva izjava obistinila, ali se postavlja veliko pitanje; što je sljedeće ispod vrha Pupovčeve sante leda? Ostaje za vidjeti, a Braniteljski portal će vrlo skoro dati svoje javno priopćenje o svim ovim događanjima i smišljenim rušenjima ponosa hrvatskih branitelja iz vremena Dana ponosa i slave, obrambenog Domovinskog rata.

Damir Markuš na svom FB profilu

Pripadnik postrojbe HOS-a koja se borila u Vukovaru Damir Markuš-Kutina na svom FB profilu objavio je da su on i nekolicina njih dežurali kod spomen ploče u Jasenovcu na što je Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved dajući izjavu novinarima na upit o dežuranju rekao da on ne zna ništa o tom niti zašto su dežurali, te da on nije upoznat sa tim. VIDEO

Prenosimo Markušev komentar saFB- na koji ga je D.K. čiji post također prenosimo,upitao

FB
Izvor FB
FB

Comments are closed.