(VIDEO) Snijeg u Lici i Gorskom Kotaru: Otežan promet autocestom prema Rijeci. Mogući su odroni

Snijeg pada u Lici i Gorskom kotaru, napominju u HAK-u, a u većem dijelu ostatka zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše. Zimski su uvjeti na većini državnih cesta u Gorskom kotaru i Lici. U priobalju puše jak vjetar, mjestimice sa olujnim udarima...

foto/HAK

– Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i da na put ne kreću bez propisne zimske opreme, poručuje se vozačima iz Hrvatskog autokluba.

Od 09,30 sati ukinuti su zimski uvjeti na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva no dionica Kikovica-Delnice otvorena je samo za osobna vozila, zbog vjetra. Obilazak za ostale skupine vozila je starom cestom cestom kroz Gorski kotar (DC3). Ukinuti su zimski uvjeti i na dionici stare ceste Rijeka-Gornje Jelenje-Delnice, izvještava Hrvatski autoklub.

Snijeg pada u Lici i Gorskom kotaru, napominju u HAK-u, a u većem dijelu ostatka zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše. Zimski su uvjeti na većini državnih cesta u Gorskom kotaru i Lici. U priobalju puše jak vjetar, mjestimice sa olujnim udarima.

– Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i da na put ne kreću bez propisne zimske opreme, poručuje se vozačima iz Hrvatskog autokluba.Hina

I.V.