(VIDEO) SNIMKA IZ TRAMVAJA GDJE DJED MRAZ PJEVA ČAVOGLAVE “UZNEMIRILA ZAGREPČANE”? ZET ISTRAŽUJE I NAJAVLUJE SANKCIJE!

Društvenim se mrežama proširila snimka iz tramvaja Djeda Mraza na kojoj Djed i vilenjačica pjevaju Čavoglave uz pozdrave ‘za dom’.

Snimka koja se proširila društvenim mrežama uznemirila je neke koji navode kako pozdravu ‘za dom’ nije mjesto u božićnom tramvaju Djeda Mraza.

Na snimci se jasno čuje kako Djed Mraz i vilenjačica pjevaju Čavoglave na taktove ”Zvončića”, uz nekima sporan pozdrav.

Iz ZET-a su potvrdili autentičnost videa te objavili kako su odmah pokrenuli istragu i da su sadržajem snimke “neugodno iznenađeni”.

‘”Neugodno nas je iznenadio sadržaj videosnimke i postupak uključenih osoba te je promptno pokrenuta interna procedura s ciljem utvrđivanja svih okolnosti. Ističemo kako se navedeni događaj zbio u tramvaju koji nije bio na redovnoj vožnji već u povratku u spremište te u njemu nisi bili prisutni ostali putnici izuzev djelatnika ZET-a i animatora angažiranih preko agencije za evente.

ZET će sukladno ishodu internog postupka poduzeti odgovarajuće disciplinske mjere zbog ponašanja svojih djelatnika koje nije u skladu s profesionalnim i etičkim načelima, a također će se razmotriti i nastavak poslovne suradnje s predmetnom agencijom koja je angažirala animatore, a čije je ponašanje također izašlo iz profesionalnih okvira koji su regulirani i sporazumom o suradnji”, navodi ZET u priopćenju.