VIDEO- ŠOKANTNA IZJAVA PUPOVCA: BEOGRAD JE GLAVNI GRAD SRBA U HRVATSKOJ!…ŠTO ĆE NA OVU IZJAVU PUPOVCA REĆI PREDSJEDNICA I PREDSJEDNIK VLADE?

Bilo bi zanimljivo vidjeti reakciju nekih uređenih država na ovakvu izjavu predstavnika parlamenta, koji se zasigurno ne bi više zgrijao u istom...

foto-screenshot

 Ni za etnobiznismena i srbina po zanimanju Pupovca ova izjava nije normalna!

Milorad Pupavac – Beograd je glavni grad naše matične države Srba u Hrvatskoj -izjavio je zastupnik Hrvatskog državnog Sabora notorniSDSS-ovac Milorad Pupovac za srpski b92.

Ova nevjerojatna izjava hrvatskog saborskog zastupnika Pupovca kojega plaćaju hrvatski porezni obveznici MORALA je već davno izazvati zgražanje i oštre reakcije svih  saborskih zastupnika, institucija i medija, ali je to izostalo, zbog tog da se uvijek “ugroženi” i lukavi Pupovac slučajno ne bi uvrijedio.

-VIDEO Ivana Brkljačić ‘išamarala’ Pupovca: “Druže Pupovac, ja sam isto taj neiživljeni peder!A danas huljo si napao moju državu, popljuvao moj narod, premda ti kune nisu hulje!..

Pa poslušajte što kaže ovaj manipulator i na koji način daje do znanja da Zagreb nije glavni grad svih srba koji žive u Hrvatskoj.Ne znači li ova izjava to da ni Pupovac kao ni svi srbi u hrvatskoj sa hrvatskim prebivalištem i putovnicom ne priznaju Hrvatsku kao svoju državu?

Za ne povjerovati je da su svi hrvatski političari gluhi, slijepi i nijemi na ovakove izjave jednog hrvatskog saborskog zastupnika koji ovim izjavama samo podriva i raspiruje mržnju tj. ovim izjavama jako škodi dobrom suživotu nacionalne manjine srba, koja ga, velika većina ne želi niti čuti nit ga želi za svojeg predstavnika. Ali ovaj politički trgovac i manipulator još uvijek vješto i na podao način pliva u mutnim političkim vodama svih vladajućih u državi Hrvatskoj.

SANJA BILAČ Otvoreno pismo predsjednici Grabar Kitarović: Predsjednice pozivam Vas da Miloradu Pupovcu oduzmete odličje koje mu je dodijelio Mesić a kojega nije dostojan…

Bilo bi zanimljivo vidjeti reakciju nekih uređenih država na ovakvu izjavu predstavnika nekog EU parlamenta, koji se zasigurno ne bi više zgrijao u istom, a “naši”? , naši su i tako politički mekušci koje ovaj politički kameleon već predugo voda žedne preko vode, a tako će bojim se biti i u buduće.

M.M.Viribus unitis

Comments are closed.