VIDEO: ŠOKANTNA SNIMKA KOŠARKAŠKE ZVIJEZDE KOJA MLATI MLADIĆA: ‘STIGAO SAM GA I PREBIO‘

‘Nisam to napravio zato što imam problem s njim, sustav je taj koji s njim ima problema‘...Tko bude gledao snimku neka zna da sam ga izmlatio zato što mi je razbio prozor...

Na društvenim mrežama osvanula je snimka na kojoj nekadašnja zvijezda Clevelanda i New York Knicksa, J.R.Smith mlati jednog mladića koji mu je prema njegovim riječima, razbio prozor na automobilu…

Mnogi su incident povezali s velikim prosvjedima zbog rasizma koji se trenutačno održavaju diljem SAD-a, ali to ovdje nije bio slučaj. Naime košarkaš je ulovio mladića, a zatim ga u naletu bijesa krenuo mlatiti nasred ulice zbog razibjenog prozora.

– Želim pojasniti sra** koje se dogodilo. Jedan od tih bijelaca nije znao kuda ide i razbio mi je prozor, ja sam ga stigao i prebio. Nisam to napravio zato što imam problem s njim, sustav je taj koji s njim ima problema. Tko bude gledao snimku neka zna da sam ga izmlatio zato što mi je razbio prozor.

Također valja istaknuti kako je J.R Smith trenutačno bez kluba, a tijekom karijere branio je boje New Orleansa, Denver Nuggetsa, New York Knicksa i Cleveland Cavaliersa.

D.J.