VIDEO: SRBIJOM VLADAJU MORALNE I POLITIČKE NAKAZE…

DIREKTNO I BEZ PARDONA...

Poznati srpski sportski novinar i TV komentator Milojko Pantić već dugo bez dlake na jeziku oštro i bez kompromisa secira društvenu i političku zbilju u Srbiji pružajući tako otpor aktualnom režimu i ekstremnoj struji koja još uvijek drži konce u javnom, medijskom i političkom životu…

Njegove objave na Internetu (“Sportska Galaksija – DIREKTNO I BEZ PARDONA”) ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, jer sve što kaže argumentirano je i činjenično potkrijepljeno. Koliko god ga krugovi bliski vlasti i establishment pokušavali prikazati ga kao “čudaka”, “izdajnika” ili “šarlatana”, on je pismen i obrazovan, uz to vrlo hrabar i otvoren čovjek koji zna gdje živi i što su sloboda i demokracija i ne može se pomiriti s bolesnim stanjem društva u kojem živi – i to je sve.

U vrijeme prošlogodišnjeg nogometnog Svjetskog prvenstva u Rusiji, Pantić je podigao veliku buru svojom izjavom na HTV-u uoči meča Hrvatska – Rusija, kad je rekao kako će građanska Srbija navijati za Hrvatsku, a druga strana “kleronacionalistička i šovinistička koja sanja da fudbalska Rusija pregazi nogometnu Hrvatsku što se neće dogoditi, jer Hrvatska ima bolji tim”, za Rusiju.

(Video: https://youtu.be/n7lbNEomeWM)

Napisao je i knjigu “Nebo se otvorilo” u kojoj kronološki u formi “vremeplova” opisuje stanje u sportu, kulturi, politici i društvu uopće u moralno posrnuloj Srbiji koja ne nalazi izlaza iz svoje autistične mitomanske paralelne stvarnosti.

Pogledajte jedan od njegovih nastupa u kojemu je prije nešto više od mjesec dana govorio otvoreno i vrlo oštro o stanju u Srbiji, kao rijetko tko do sada.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=ZEJddDuBCeE – “SRBIJOM VLADAJU MORALNE I POLITIČKE NAKAZE”

Autor / Zlatko Pinter

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala  već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**