VIDEO Srpske zločinci ispalili su ubojite granate i prekinule su im djetinjstvo! Na današnji dan 1992. srpska granata ubila troje djece na igralištu u Slavonskom Brodu!

Nakon stalnih srpskih napada i granatiranja civilnih objekata i mjeseci provedenih u podrumu djeca su izašla na igralište. U jednom trenutku doletjela je granata...

Na današnji dan 1992. srpska granata ubila troje djece na igralištu u Slavonskom Brodu!…

Nakon stalnih srpskih napada i granatiranja civilnih objekata i mjeseci provedenih u podrumu djeca su izašla na igralište. U jednom trenutku doletjela je granata…

Srpske zločinačke granate prekinule su im djetinjstvo!

Troje djece, Dejan Mijatović (12), Sabina Hodžić (6) i Bojan Timarc (13), ubijeno je u Slavonskom Brodu 27. svibnja 1992. godine. Strašna tragedija i pogibija djece se dogodila na igralištu u naselju Plavo polje kada je njihove mlade živote prekinula granata ispaljena sa srpskih položaja na planini Motajnici u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Tragičnog dana djeca su se skupila na igralištu, nakon što su više mjeseci provela u podrumima tijekom srpskog agresorskog bombardiranja Slavonskog Broda. Kako je taj dan bio miran i bez uzbuna, tridesetak djece skupilo se na igralištu. U jednom trenutku doletjela je granata koja je udarila u obližnje stablo i raspršila se po zaigranoj djeci. Prema izjavama svjedoka koji su dotrčali na igralište dočekao ih je pravi pokolj, a sa svih strana čuli su se jauci nesretne djece.

Pogledajte ovaj tužan video-Da se ne zaboravi ovaj strašan srpski i srbočetnički  pokolj nevine dječice u Hrvatskoj.

M.M.