VIDEO Stipe Miočić dotukao mišićavog Francisa Ngannoua i trećom obranom naslova ušao u povijest UFC-a!

Miočić je postao prvi borac u povijesti teške kategorije koji je tri puta obranio naslov prvaka. Podsjetimo, naslov prvaka osvojio je nokautom protiv Fabricija Werduma, a onda ga je obranio, također dvama nokautima, protiv Alistaira Overeema i Juniora dos Sant...

Stipe Miočić postao je jedini borac u teškoj kategoriji koji je tri puta zaredom obranio naslov UFC prvaka…

STIPE MIOČIĆ ISPISAO POVIJEST I POKAZAO TKO JE PRAVI ŠAMPION Hrvat iz Clevelanda pobijedio strašnog Ngannoua i treći put obranio naslov!

Stipe Miočić po treći je put obranio naslov UFC prvaka teške kategorije, s kojim je postao jedini u povijesti koji je toliko puta branio naslov u kraljevskoj disciplini! Miočić je na UFC 220 spektaklu u Bostonu pobijedio Francisa Ngannoua odlukom sudaca.

Miočić je postao prvi borac u povijesti teške kategorije koji je tri puta obranio naslov prvaka. Podsjetimo, naslov prvaka osvojio je nokautom protiv Fabricija Werduma, a onda ga je obranio, također dvama nokautima, protiv Alistaira Overeema i Juniora dos Santosa.

Stipe Miočić (17-2 MMA, 11-2 UFC) u profesionalnoj karijeri ima 17 pobjeda i 2 poraza te trenutačno plovi na pet uzastopnih slavlja. Još ga samo jedna pobjeda dijeli od rekordnog najvećeg broja obrana naslova u elitnoj promociji teške kategorije. U posljednja dva nastupa je svladao Alistaira Overeema i Juniora dos Santosa, a prije toga je pojas osvojio pobijedivši Fabricija Werduma.

D.J.