(VIDEO) STRAŠNE RIJEČI MILORADA PUPOVCA! CULEJ: ‘Dižem prijavu…’

Zar samo još fali da me ukloni pa da kompletno budem sličan Šreteru? Zar je on taj koji je ugrožen u ovoj domovini ili smo mi, pripadnici većinskog naroda ugroženi od manjinaca?...

Zar samo još fali da me ukloni pa da kompletno budem sličan Šreteru? Zar je on taj koji je ugrožen u ovoj domovini ili smo mi, pripadnici većinskog naroda ugroženi od manjinaca?

Stevo Culej koji već neko vrijeme između redova najavljuje prijavu protiv saborskog zastupnika Milorada Pupovca u vezi nestanka i smrti dr. Ivana Šretera, otišao je korak dalje i za saborskom govornicom na glas kazao ono što mu je dugo na duši:

-(VIDEO) Što je razlog Pupovčeve i HDZ-ove šutnje o pitanju dr. Šretera koje je postavio Stevo Culej?…

“Jedan premijer je ne tako davno rekao ‘mi ili oni’ i oni jako dobro provode ono što su naumili sa istim onim kadrom koji su sami uspostavili, a mi ih nismo uklonili kao što su oni uklonili ono što im je smetalo. Stazića više neću spominjati, ali kolega Pupovac, zastupnik srpske nacionalne manjine za kojeg mnogi Srbi nisu glasali, a moguće su glasali i za mene jer sam dobio i njihove glasove, rekao mi je da razmišljam i govorim ‘kao onaj koji je ubijen na Bučju kod Pakraca’, dr. Šreter.

Zar samo još fali da me ukloni pa da kompletno budem sličan Šreteru? Zar je on taj koji je ugrožen u ovoj domovini ili smo mi, pripadnici većinskog naroda ugroženi od manjinaca? U tome je naš problem”, nezaustavljivo je vikao Culej koji nam je otkrio kako će uz istragu o umiješanosti ili saznanjima Milorada Pupovca o smrti dr. Ivana Šretera podići i jednu kaznenu prijavu.

Kaznena prijava protiv SNV-a i Milorada Pupovca zbog biltena

„Što se dr. Šretera tiče, preko predsjednika Sabora sam proslijedio upit ministru pravosuđa Draženu Bošnjakoviću da se ispitaju okolnosti pod kojima je pogubljen, ali sam također u pripremi podizanja još jedne prijave i to protiv Srpskog narodnog veća i Milorada Pupovca zbog spominjanja mog imena u njihovom biltenu”, kazao je Culej za Dnevno.hr i dodao kako kaznenu prijavu diže s još nekolicinom osoba koje su u tom biltenu prozvane.

Pogledajte video u kojem Stevo Culej otkriva kakve mu je riječi uputio Milorad Pupovac:

A.K.


Vezane vijesti;

-(VIDEO) Što je razlog Pupovčeve i HDZ-ove šutnje o pitanju dr. Šretera koje je postavio Stevo Culej?…

-VIDEO Bulj predložio dan sjećanja na dr. Ivana Šretera: Pupovac i danas ne želi odgovoriti gdje se nalaze njegove kosti…

Comments are closed.