VIDEO: Stravični prizori:Par sati ranije mališani iz Jemena veselo su pjevali u školskom autobusu i radovali se izletu, a u sekundi skoro svi su bili mrtvi

Video je uznemirujući i gledate ga na osobnu odgovornost...

U zračnom napadu na autobus koji je prolazio pored prometnice na sjeveru Jemena poginulo je najmanje 50 ljudi, uključujući djecu, a ranjeno je 77

Grupa dječaka iz sjevernog Jemena krenula je na toliko dugo očekivani izlet kako bi obilježili kraj škole. No, nekoliko sati kasnije umjesto smijeha i igranja, većina njih poginula je u napadu snaga saudijske Arabije.

Video koji prikazuje mališane kako pjevaju i sretni su u prepunom školskom autobusu, puni uzbuđenja i radosti zbog onog što ih čeka, dok ih roditelji ispraćaju objavio je jedan od dječaka.

Video je uznemirujući i gledate ga na osobnu odgovornost

Nekoliko sati nakon polaska, dječak koji je snimio taj video i njegovi vršnjaci bili su mrtvi, nakon što su snage Saudijske Arabije pogodile školski autobus.

U zračnom napadu na autobus koji je prolazio pored prometnice na sjeveru Jemena poginulo je najmanje 50 ljudi, uključujući djecu, a ranjeno je 77.

Koalicija koju predvodi Saudijska Arabija izjavila je da je gađala pobunjenike Hunte, jer kako tvrde navodnu su dan ranije ispalili raketu na jug Saudijske Arabije, a tom prigodom stradala je jedna osoba.

Video je uznemirujući i gledate ga na osobnu odgovornost

T.H.