VIDEO: SVE JE SPREMNO ZA POVIJESNI OKRŠAJ Miočić i Cormier licem u lice posljednji put uoči velike bitke; White razdvajao ‘Predatora’ i ‘Crnu zvijer’

Stipe Miočić i Daniel Cormier su mirno, ali ozbiljno odradili svoje sučeljavanje...

ČEKA NAS PRAVI SPEKTAKL! Stipe Miočić i Daniel Cormier su mirno, ali ozbiljno odradili svoje sučeljavanje.

Sinoć je u Las Vegasu nakon službenog odrađeno i ono ceremonijalno vaganje gdje su borci s UFC 226 priredbe po posljednji put uoči ulaska u oktogon stali jedan ispred drugoga…

Stipe Miočić i Daniel Cormier su mirno, ali ozbiljno odradili svoje sučeljavanje. Stipe je, podsjetimo, na službenom vaganju imao 110 kilograma, dok se ‘DC’ pojavio s kilogramom i pol više od njega, piše Fight Site.

“Ovo mi je sve. Već sam govorio, kad završim s ovim pamtit će me kao najboljeg borca koji je ikad zakoračio u UFC-ov oktogon. Ne računajući varalice, bit ću najveći svih vremena”, najavio je Cormier po posljednji put spektakularni okršaj.

“Volim ovo sranje. Neće se ništa promijeniti. And still!” – kratak, ali jasan bio je Stipe koji također puca od samopouzdanja.

Otkazivanjem Maxa Hollowaya Derrick Lewis i Francis Ngannou promovirani su u sunaslovnu borbu večeri. Upravo je zbog ovog teškaškog dvojca Dana White bio najnervozniji tijekom ceremonijalnog vaganja. “Predator” i “Crna zvijer” su odmah ušli u napeto sučeljavanje, približili se jedan drugom i tako predsjednika UFC-a natjerali na nešto što je na prvi pogled izgledalo kao pretjerana reakcija.

White je razdvajao nabrijane borce, da bi ih pustio kada su mu obojica jamčili da neće doći do incidenta. Tako je i izgledalo sve do samog kraja kada Lewis više nije izdržao te je odgurnuo Ngannoua. Srećom, ovaj je sve popratio sa smiješkom na licu tako da nije nastala neka prevelika drama.

Naglasimo i da se kao zamjenski borac za glavnu borbu sa 107 kilograma nešto ranije na vagi pojavio i Alexander Volkov.

UFC 226 rezultati vaganja (u lbs):

Stipe Miocic (242.5) vs. Daniel Cormier (246)

Derrick Lewis (264.5) vs. Francis Ngannou (253)

Paul Felder (170) vs. Mike Perry (170.5)

Michael Chiesa (157.5)* vs. Anthony Pettis (156)

Khalil Rountree (205) vs. Gokhan Saki (206)

Paulo Costa (185.5) vs. Uriah Hall (185.5)

Raphael Assuncao (136) vs. Rob Font (135.5)

Drakkar Klose (156) vs. Lando Vannata (156)

Max Griffin (170.5) vs. Curtis Millender (170.5)

Gilbert Burns (155.5) vs. Dan Hooker (155.5)

Jamie Moyle (116) vs. Emily Whitmire (116)

Alexander Volkov (236)

D.J.

Comments are closed.