(VIDEO) SVI U NAVIJAČKOM TRANSU: POGLEDAJTE KAKO SE U KORENICI SLAVILA HRVATSKA POBJEDA!

Ovo slavlje Hrvatske pobjede u Korenici dostojno je pa i veće nego u velikom broju hrvatskih gradova. Što reći do -bravo Korenica -bravo Hrvati Korenice!...

Slavlje hrvatske pobjede u Korenici...

Da se ne slavi samo u Zagrebu i još nekim velikim hrvatskim gradovima, pokazali su to mladi domoljubi i navijači iz Korenice. Pokazali su svima kako se slave pobjede Hrvata.

Korenica-Hrvatska je nikad boljom igrom ispisala povijest.Uništila je Argentinu, ponizila najboljeg igrača svijeta Mesija, koji jednostavno nije postojao na terenu…

Hrvatska je igrala kao u transu…a tako je počelo i slavlje diljem Hrvatske i u Korenici…Ovo slavlje Hrvatske pobjede u Korenici dostojno je pa i veće nego u velikom broju hrvatskih gradova. Što reći do -bravo Korenica -bravo Hrvati Korenice!

Kolona vozila sa hrvatskim zastavama krenula je ulicama Korenice.Mladi Koreničani su svojim veličanstvenim slavljem premašili slavlja u velikim hrvatskim gradovima.

Brojni turisti se nisu mogli načuditi ovako velikom domoljunlju i slavlju Hrvata u Korenici.

Brojni turisti mahali su i fotografirali kolonu i  raspjevane navijače. Na ulice Korenice izašli su brojni stari i mladi ljudi s hrvatskim zastavama i bengalkama, pjevajući i mašući navijačkoj koloni koja se na kraju stopila u jedno jedinstveno slavlje Hrvata, slaveći tako pobjedu svoje nogometne reprezentacije koja je isprašila Argentinu 3:0.

Bilo je lijepo večeras biti dio Hrvatske, dio naroda koji sa visoko uzdignutim hrvatskim barjacima slave pobjedu svojih hrvatskih nogometaša i kako kaže trener Dalić “Bogu hvala, ali ostanimo ponizni i dostojanstveni u pobjedi”. Hvala mladosti Korenice za prekrasno navijanje i domoljubni duh u Korenici. Ovo slavlje Hrvatske pobjede u Korenici dostojno je pa i veće nego u velikom broju hrvatskih gradova. Što reći do -bravo Korenica -bravo Hrvati Korenice!

T.H.

Comments are closed.