(VIDEO) Te je večeri bio nezaustavljiv! UFC časti najboljom izvedbom McGregorove karijere!

Bio je to nastup vrijedan divljenja i po mnogima čak i najbolje Conorovo izdanje kojem smo ikad svjedočili...

UFC je dodao gasa i još pojačao promociju velike UFC 246 priredbe na kojoj se po prvi puta nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova u Octagon vraća Conor McGregor…

‘The Notorious’ će 18. siječnja ukrstiti rukavice s Donaldom Cerroneom, a najjača svjetska MMA promocija uoči tog nas je dvoboja podsjetila na meč u kojem je McGregor postao prvi borac u povijesti UFC-a koji je istovremeno držao dva pojasa, donosi fightsite.

Povijesni trenutak dogodio se još 2016. godine na UFC 205 priredbi, a tadašnji protivnik popularnog Irca bio je Eddie Alvarez.

McGregorova pobjeda na njujorškom spektaklu ujedno je i najsvježija u njegovoj MMA karijeri. Bio je to nastup vrijedan divljenja i po mnogima čak i najbolje Conorovo izdanje kojem smo ikad svjedočili.

Tadašnji prvak Alvarez izgledao je te večeri u kavezu kao za klasu lošiji borac. McGregor je radio što god je poželio. Njegovi udarci bez ikakvih su problema pronalazili metu i više puta rušili ‘The Underground Kinga’ koji je konačno pokleknuo sredinom druge runde.
D.J.