(VIDEO) U Splitu obilježena 30. obljetnica IX. bojne HOS-a. Oštar govor Marka Skeje koji je prozvao sve hrvatske branitelje! Zašto šutite? Tko vam je zabranio?

Položeni su vijenci i zapaljene svijeće za poginule pripadnike HOS-a koji su dali svoj život boreći se za slobodnu, nezavisnu i demokratsku Hrvatsku, za slobodu svoga hrvatskog naroda braneći ga od brutalne srpske i jna agresije na našu zemlju i naš hrvatski nevin i nenaoružan narod...

foto-dugopolje.org

U Splitu se danas obilježava 30. obljetnica osnutka IX Bojne HOS-a…

foto-dugopolje.org

Na Braniteljskom križu na groblju Lovrinac danas je započelo obilježavanje IX. bojne HOS-a gdje je izaslanstvo položilo vijence i zapalilo svijeće u spomen i na čast svih  koji su pali za Domovinu.

U Splitu se danas obilježava 30. obljetnica osnutka IX Bojne HOS-a…

Položeni su vijenci i zapaljene svijeće za poginule pripadnike HOS-a koji su dali svoj život boreći se za slobodnu, nezavisnu i demokratsku Hrvatsku, za slobodu svoga hrvatskog naroda braneći ga od brutalne srpske i jna agresije na našu zemlju i naš hrvatski nevin i nenaoružan narod.

Ratovali smo časno i vojnički, bez i jedne mrlje u našem ratnom putu, kaže Marko Skejo. Zašto danas šute svi hrvatski branitelji, pita se Skejo, pa i oni najhrabriji koji se nisu bojali smrti u ratu, koga se boje u miru, pita se Skejo. Tko ih je ušutkao. Zašto ne dignu glas branitelji u hrvatskom Saboru? Zašto dopuštaju ovu nepravdu? Upravo zato, zbog naše naivnosti, skromnosti i pasivnosti kaže Skejo u svom govoru.

Što je sve Skejo rekao na obljetnici-poslušajte u priloženom videu-dugopolje.org…

M.M. / G.S.