(VIDEO) UFC objavio snimku povijesne Miočićeve pobjede: Pogledajte kako je Stipe utišao 45 tisuća navijača!…

"Ja sam prvak svijeta", vikao je tada u euforiji američko-hrvatski borac nakon što je preskočio ogradu i u zagrljaju svojih trenera slavio u tim trenucima najveću pobjedu svoje karijere...

Prije točno četiri godine Stipe Miočić utišao je tribine krcatog Arena da Baixada stadiona i po prvi puta postao UFC-ov prvak u teškoj kategoriji…

Bila je to noć s 14. na 15. svibnja 2016. godine, a Stipe Miočić nalazio se u Curitibi gdje je na ‘neprijateljskom’ terenu napadao titulu tada aktualnog prvaka Fabricija Werduma.

Kao i mnogo puta u karijeri, Miočić je te večeri u Octagon ušetao kao ‘underdog’, ali je pred čak 45 tisuća navijača zadržao mirnoću i koncentraciju te sredinom prve runde u glavnoj borbi UFC 198 priredbe nokautirao legendarnog Brazilaca.

“Ja sam prvak svijeta”, vikao je tada u euforiji američko-hrvatski borac nakon što je preskočio ogradu i u zagrljaju svojih trenera slavio u tim trenucima najveću pobjedu svoje karijere.

Stipi je to bio 15. trijumf u profesionalnom MMA-u, a Werdumu prvi poraz još od 2011. kada ga je na legendarnom Strikeforceovom teškaškom Grand Prixu odlukom sudaca svladao Alistair Overeem.

A kako je započela Miočićeva era na tronu ‘kraljevske’ kategorije, možete se sada prisjetiti pogledom na besplatnu snimku s kojom nas je počastio UFC: