VIDEO: USPOREDILI SMO NEMILO CENZURIRANJE VATRENIH NA DOČECIMA 2018. I 2022. GODINE!

ČETIRI GODINE KASNIJE – NOVA LICA, SCENA ISTA…

Cenzura POBJEDNIKA -foto-screenshot

GENI KAMENI: Luki Modriću i Thompsonu isključili struju!

LIJEPA LI SI: Voditeljica prekinula Dejana Lovrena kad je zapjevao Thompsonov hit!
2018. GODINA

U arhivi Z1 televizije pronašli smo do sada neviđenu snimku cijele drame – koja se na Jelačić placu odvijala tijekom dočeka Vatrenih 2018. godine, nakon što su osvojili srebrnu medalju u Rusiji.

Kamera Bujice tada je iz neposredne blizine snimila kapetana Modrića, koji je jasno poručio: “Molim vas jednu specijalnu želju – da nam Marko otpjeva bar još jednu pjesmu!”
Na upit publici “Može?” cijeli je trg u znak odobravanja skandirao Modriću i Thompsonu…

“Geni, geni kameni,” uzviknuo je kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije, a masa je s oduševljenjem popratila najavu.

Iznenada se umiješao voditelj i počeo pjevati, ali nešto posve drugo: “Bijelo-crvena, polja hrvatska…”

Luka Modrić je ostao u čudu – jer tu pjesmu uopće nije naručio! Neki su nogometaši čak i zijevali, a pjevao nije – nitko!

Vatreni i publika i dalje su htjeli da se izvede Thompsonov hit Geni kameni…

“Nemaju Geni kameni,” ironično je konstatirao Thompson – pa dodao: “Al’ možemo mi i bez glazbe!”

I krenulo je: “Čvrsta ruka i poštenje, sveta voda i krštenje…”

Trg je pjevao bez struje! Vatreni su bili oduševljeni, a političari konsternirani.

ČETIRI GODINE KASNIJE – NOVA LICA, SCENA ISTA…

Dejan Lovren je uzeo mikrofon u ruke i zapjevao neslužbenu himnu Hrvatske nogometne reprezentacije – Lijepa li si. Voditeljica ga je ubrzo drsko prekinula! Bujica je opet imala kameru vrlo blizu i naš reporter snimio je gospođu kako nervozno maše i kao da nekome nešto sugerira, dok je Lovren pjevao “Herceg-Bosno, srce ponosno…”
Lica naših reprezentativaca dovoljno su rekla o tome što osvajači svjetske bronce iz Katara misle o skandaloznom postupku voditeljice…

-FOTO-VIDEO: “Hrvatska Katolička Mladež priredila masovan i veličanstven doček Vatrenima , koji nisu uspjeli pokvariti ni IRITANTNI VODITELJI ni čudni režiser koji nikad nije slavio s Vatrenima”!…

Kome je mahala?! S kim se i zašto konzultirala?! Zbog čega je to napravila?!

Jel’ za savjet možda pitala koordinatora dočeka koji ima specifične produkcijske poslove s beogradskim RTS-om, a svi znamo da “tamo daleko” Thompson mnogim smeta, isto kao i uspjesi Hrvatske nogometne reprezentacije…

Činjenica je da je gospođa barem mogla pogledati u sinopsis programa (ako ga je uopće imala) i vidjeti da će Klapa Sv. Juraj HRM-a na kraju izvesti upravo pjesmu Lijepa li si – i da nema baš nikakvog formalnog razloga za bezobzirno prekidanje Dejana Lovrena.

Autocenzura? Politički naputci drugova aktivista? Kontrolirani program?
Od koga?! Zbog čega?!

Vjerujem da odgovore svi znamo… I da se slažemo; Vatreni ovo nisu zaslužili! Oni su ti koji su trebali izabrati pjesme koje žele slušati na dočeku. Vatreni! A ne nikakva ideološko-politička komisija…piše novinar Z1 Tv Velimir Bujanec na facebooku

VEZANE VIJESTI

FOTO-VIDEO: “Hrvatska Katolička Mladež priredila masovan i veličanstven doček Vatrenima , koji nisu uspjeli pokvariti ni IRITANTNI VODITELJI ni čudni režiser koji nikad nije slavio s Vatrenima”!