VIDEO! VELIKI INTERVJU S DR. SLAVKOM KULIĆEM: “Euro nije valuta, to je sredstvo porobljavanja. “Profesor Kulić predviđa skoro pucanje euro-zone, propast eura, ali i cijele Unije”

- Euro nije valuta, to je sredstvo! Cilj je porobljavanje našeg naroda i netko će biti povijesno odgovoran za ovaj čin...- Tuđman se nikada ne bi odrekao kune! Plenkovićevo uvođenje eura nije Tuđmanova politika!...

foto-twitter
foto-twitter

VIDEO! VELIKI INTERVJU S DR. SLAVKOM KULIĆEM: “Euro nije valuta, to je sredstvo porobljavanja, a EU samo što se nije raspala!”

KULIĆ O UVOĐENJU EURA: – Plenković obmanjuje narod! Standard će nam pasti, a 70 posto građana Hrvatske živjet će lošije!

KULIĆ O PLENKOVIĆU: – Kad kaže da je uvođenje eura cilj njegove Vlade, odmah bih ga srušio na ispitu!

KULIĆ O RASTU KREDITNOG REJTINGA: – Kakav Fitch?! Kakav BBB+?! Pa, to se plaća! Kreditni rejting se plati – i dobije!

KULIĆ O GUVERNERU: – Vujčić je samo izvršitelj onoga što mu naredi ECB iz Frankfurta!
Euro je već propao, samo što to naš premijer još ne zna – izjavio je u Bujici na Z1 televiziji, dr. sc. Slavko Kulić, uz napomenu kako bi Andreja Plenkovića “sigurno srušio na ispitu i ne bi mu dao da polaže barem godinu dana”: – Euro nije valuta, to je sredstvo! Cilj je porobljavanje našeg naroda i netko će biti povijesno odgovoran za ovaj čin.

Nasuprot kampanji za euro, koju u mainstream medijima forsiraju premijer Plenković i guverner Vujčić, profesor Kulić u Bujici predviđa skoro pucanje euro-zone, propast eura, ali i cijele Unije: – EU samo što se nije raspala!

Na pitanje kad bi se to moglo dogoditi, pogledao je pred kamerama na sat i rekao: – Evo, samo što nije!

Poznati filozof i ekonomist bio je blizak s dr. Franjom Tuđmanom, kojem zamjera što je dopustio početak procesa rasprodaje nacionalnog bogatstva i bogaćenje pojedinaca kroz pretvorbu i privatizaciju, ali je ipak uvjeren da se prvi hrvatski predsjednik nikada ne bi odrekao nacionalne valute:

– Tuđman se nikada ne bi odrekao kune! Plenkovićevo uvođenje eura nije Tuđmanova politika!

Tijekom senzacionalnog razgovora, Slavko Kulić se osvrnuo i na dvije godine korone, pojačani val migranata, energetsku krizu i rat u Europi – u kontekstu sve većih globalističkih pritisaka na male narode.

Voditelj Instituta za svjetske probleme za Europu smatra da je rat u Ukrajini “sukob Slavena protiv Slavena u kojem stradaju Slaveni”, uz napomenu da iz svega “najveću korist izvlače Anglosaksonci”…objavio je Velimir Bujanec na facebooku

U emisiji Z1televizije gostovao je dr.Slavko Kulić

Video-Z1 Tv-youtube

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta Uredništva Braniteljskog portala već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**

VEZANE VIJESTI

FOTO: PLENKOVIĆU NEMOJ VIŠE BRANITI BH HRVATE!