VIDEO: VIDOVIĆ KRIŠTO-PLENKOVIĆEVA VLADA RADI ZA INTERESE MOL-a, A NE ZA HRVATSKE INTERESE. ZAŠTO?… Žestok verbalni obračun između Vidović Krišto i Branka Bačića

Karolina Vidović Krišto-foto-screenshot

Danas je održana sjednica Antikorupcijskog vijeća vezano uz upravljanje Inom, a na saslušanje su pozvani premijer Andrej Plenković, bivši ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, bivša zamjenica predstojnika Ureda premijera Tena Mišetić te nekadašnji čelnik Janafa i USKOK-ov optuženik Dragan Kovačević. Međutim, prije toga je zasjedao saborski Odbor za Ustav koji je trebao odlučiti hoće li tog saslušanja uopće biti odnosno je li ono u skladu sa saborskim Poslovnikom.

Šef SDP-a Peđa Grbin je rekao da niti za vrijeme Ive Sanadera nitko nije sprečavao Antikorupcijsko vijeće da provodi javna saslušanja osoba koje bi mogle imati saznanja o korupciji ili su u njoj sudjelovali. “Udarom na demokraciju pokušavate prikriti lopovluk”, poručio je Grbin.

HDZ-ov Habijan kazao je da se ovdje radi o “bezuspješnom pokušaju ujedinjenja oporbe”.

Mostov Nikola Grmoja, inače predsjednik Antikorupcijskog vijeća, Habijanu je poručio kako može biti nezadovoljan, ali da saslušanje ne može zaustaviti. “To neko partijsko pravo u kojemu se koristite smicalicama da zaustavite ovo saslušanje mi nije jasno. Cilj je da ovo tijelo predloži stvari koje idu u smjeru poboljšanja borbe protiv korupcije”, kazao je Grmoja.

Žestoko zaiskrilo između Vidović Krišto i Tajnika HDZ Bačića

Karolina Vidović Krišto (NZ) je žestoko uzbudila duhove svojom raspravom i direktnim pitanjima upućenim Branku Bačiću o tom da je HDZ-ov Bačić “nosio torbe s crnim novcem”, na što je on u povredi poslovnika rekao da “nikakve novce nije nosio”, te da se Vidović Krišto služi “lažima”.

Vidović Krišto je ustrajala te je Bačića prozvala i drugi put, napominjući da  je on jako nervozan te da će doći dan kad će svi oni odgovarati za svoje lopovluke dočim se popravi stanje u Hrvatskoj.

Burnu raspravu između Vidović Krišto i Bačića pogledajte u nastavku

LOGIKA VLADAJUĆIH: KRASTI JE PO ZAKONU, ALI PRIČATI O KRAĐI JE PROTUZAKONITO | By Karolina Vidović Krišto | Facebook

VIDEO-LOGIKA VLADAJUĆIH: KRASTI JE PO ZAKONU, ALI PRIČATI O KRAĐI JE PROTUZAKONITO

VIDEO-OVDJE https://web.facebook.com/kvidovickristo/videos/438648475018522

Nakon žestokog obračuna sa Brankom Bačićem, Vidović Krišto je uputila pitanje Draganu Kovačeviću; Koji je motiv gospodina Plenkovića da radi za račun MOLA a ne države koju vodi, a ne građana koji ju plaćaju, upitala je Kovačevića, na što je on slijeganjem ramena odgovorio; Ja to ne mogu odgovoriti, o tim motivima, to je, to vi bolje možete prosuditi od mene, rekao je smušeno Kovačević.

VIDEO-PLENKOVIĆEVA VLADA RADI ZA INTERESE MOL-a, A NE ZA HRVATSKE INTERESE. ZAŠTO? | By Karolina Vidović Krišto | Facebook

VEZANE VIJESTI

VIDOVIĆ KRIŠTO: PLENKOVIĆEVI TAJKUNI ME TUŽBAMA POKUŠAVAJU SPRIJEČITI U BORBI PROTIV KORUPCIJE