(VIDEO) VOJNIČINE NA RUBU SUZA: Kadrovi izazvali muk i jecaje pripadnika 204. brigade

Obljetnica je započela polaganjem vijenaca na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, Svetom misom u crkvi Sv.Filipa i Jakova za sve poginule i nestale hrvatske branitelje u obrani Vukovara te završila na najbolji mogući način – Svečanom akademijom u Hrvatskom domu Vukovar i videom za pamćenje...

Obljetnica 204 Vukovarske brigade-ranjeni hrvatski branitelj

Dvoranom u kojoj je obilježena proslava obljetnice slavne, 204. Vukovarske brigade, tišinu i muk prilikom prikaza jednog video zapisa, povremeno su prolamali jecaji.

Riječ je o sažetku ratnih zbivanja tijekom rata u Vukovaru, autorskom radu pukovnika HOS-a Damira Radnića, koji je u samo nekoliko minuta uspio podsjetiti na sve kaotične trenutke koje su ovi ratnici prošli.

Obljetnica je započela  polaganjem vijenaca na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, Svetom misom u crkvi Sv.Filipa i Jakova za sve poginule i nestale hrvatske branitelje u obrani Vukovara te završila na najbolji mogući način – Svečanom akademijom u Hrvatskom domu Vukovar i videom za pamćenje.

Pogledajte…

Priredila/Snježana Vučković