VIDEO ZA PUKNUT OD SMIJEHA Djeca diljem svijeta izvode ”Neymar Challenge” i ismijavaju brazilsku zvijezdu

Jedna od zabavnijih priča s ovog Svjetskog prvenstva zasigurno je slučaj Neymar. Brazilac se zasad nije toliko proslavio golovima koliko valjanjem na terenu, a to nije promaklo fanovima diljem svijeta...

MALI GENIJALCI Djeca izvode \'\'Neymar challenge\'\' -PRIREDILI PERFORMAS ZA PUKNUT OD SMIJEHA

Jedna od zabavnijih priča s ovog Svjetskog prvenstva zasigurno je slučaj Neymar. Brazilac se zasad nije toliko proslavio golovima koliko valjanjem na terenu, a to nije promaklo fanovima diljem svijeta.

Možda smo malo prestrogi, ali brazilska zvijezda od povratka na teren više vremena provodi na podu nego na dvije noge. U samo 4 utakmice valjao se po terenu više od 14. minuta. Njegovi ga obožavatelji brane, naročito u Brazilu, jer svi znamo što im se u polufinalu prije četiri godine dogodilo protiv Njemačke. Tad nije bilo Neymara u momčadi jer ga je u četvrtfinalu Kolumbijac Zuniga ozlijedio pogodivši ga jako gadno koljenom u leđa.

PSG na njega nije mogao računati u uzvratu protiv Reala u Ligi prvaka, a od te se ozljede oporavio tek uoči SP-a.

Od prve utakmice Brazilci traže da ih suci više zaštite od prekršaja protivnika, a to se posebno odnosi baš na Neymara, no dojam je ipak da previše glumi težinu tih prekršaja, dok je njegovo valjanje već ”zarazilo” društvene mreže.

Sada se sve to prebacilo i na nogometne terene, gdje djeca izvode ”Neymar Challenge” (Neymarov izazov) i na znak svi padnu na tlo i valjaju se.Za puknut od smijeha čega se sve malci dosjete.

D.J.