(VIDEO)DOMJENAK: U PALAČI DVERCE SE OKUPILI OKO BANDIĆA- RATNI ZAPOVJEDNICI,GENERALI, PREDSJEDNICI UDRUGA I POLITIČARI IZ HDZ-a!

screenshot
Nakon što je Milan Bandić nedavno primio velikog srbina”Palmu”, bliskog suradnika i kuma ratnog zločinca arkana, zamislite samo, danas su na njegov poziv u palaču Dverce pohitali i dotrčali neki ratni zapovjednici, generali, predsjednici udruga branitelja. Sve u svemu, kao da se radi o kultnom filmu ” Kum”, u kojemu je Bandiću najomiljenija scena, kad se kod Kuma dolazi mora se proći kroz troja vrata i to ako prođeš, što je svojevremeno izjavio ovaj kontraverzni politikus, čija je iznenadna bolest natjerala sve važne političke čimbenike u hrvatskoj da dotrču u bolnicu vidjeti što je to sa njim.No- on je danas doštakao na ovaj domjenak i na još mnoga mjesta, što bi i nekom zdravom bio problem.
U palači Dverce Bandić je danas okupio sve; Od izaslanika predsjednice Ante , Deura koji se formalno i kratko obratio nazočnima, izaslanicu Predsjednika Vlade Ninu Obuljen, izaslanika ministra hrvatskih branitelja Sučića, koji je izrekao nekoliko riječi, izaslanika ministra Obrane Tomislava Ivića, nekoliko predstavnika Hrvatskog generalskog zbora u čije je ime govorio Krešo Ćosić koji se onako generalski jako ponizno zahvalio “Kumu” Bandiću na dodijeljenom prostoru za HGZ…(kao da mu je to ćačina ostavština).Pri ruci se tu našao i predsjednik zajednica udruga HVIDR-e grada Zagreba, kao poslušni raznosač. Bio je tu i šef ureda za hrvatske branitelje Miodrag Demo. Na domjenku se našao i Mladen Markač, koji ne propušta ovakve domjenke. Na kraju je šarmantna voditeljica najavila domaćina božićnog domjenka, zagrebačkog “Kuma” Milana Bandića koji je na brzaka ispozdravljao sve redom i svima zaželio sve najbolje u nadolazećoj godini.
Inače su domjenci ovakvog tipa idealni za političke pregovore, samo je nepoznanica tko će s Bandićem o koaliciji sa HDZ-om dogovarati.
Novinari su nakon formalnih obraćanja nekolicine nagrnuli na Bandića s pitanjima o proračunu, političkoj trgovini i drugim temama, kaznenom progonu, ali im je zagrebački šef grada u manirima svog idola “Kuma” odgovorio da on o tom ne bi danas. To je prošlost, to je iza nas , rekao je. Idemo dalje. Dobro sam, kaže Bandić.
Nakon hvalospijevnih govora o hrvatskim braniteljima-svi su pohitali na domjenak, a neki možebitno i “na političke pregovore”…
Ovo mu je treća aktivnost: Bandić se sastaje u palači Dverce sa zapovjednicima zagrebačkih ratnih postrojbi, generalima, predsjednicima udruga branitelja, donosi video 24.sata.hr

D.K.

Comments are closed.